Plavuizen verwijderen.

Bent u toe aan een nieuwe vloer of gaat u vloerverwarming leggen? En heeft u een plavuizen vloer die eruit moet? Bij ons kunt u terecht voor plavuizen verwijderen. Of u nu gelijmde plavuizen heeft of plavuizen in cement: wij verwijderen vakkundig de plavuizen tegels. En dat voor een voordelige prijs!

Inhoudsopgave

Waarom plavuizen laten verwijderen?

Weinig vloeren zijn zo solide als een plavuizen vloer. Plavuizen verwijderen is dan ook zwaar werk. Als u geen ervaring heeft met het verwijderen van plavuizen, kan het verstandig zijn om dit werk uit te besteden aan een vakman.

Bovendien bestaat bij plavuizen verwijderen de kans dat de ondervloer of vloerverwarming beschadigd raakt. Bij Sloop Gigant weten we precies hoe we plavuizen tegels kunnen verwijderen zonder uw vloer te beschadigen. Mochten er tóch beschadigingen optreden, kunnen wij de vloer direct voor u repareren en/of egaliseren.

Plavuizen verwijderen en vloerverwarming

Hoe wij plavuizen verwijderen.

Met een sloophamer breken wij de plavuizen tegel. Hierdoor ontstaat een opening in de tegel waardoor deze makkelijker te verwijderen is. Vervolgens verwijderen wij de plavuizen met een elektrische breekhamer.

Wanneer u vloerverwarming heeft onder uw plavuizen en u deze wilt behouden, zullen wij uiterst voorzichtig te werk gaan zodat de vloerverwarming niet beschadigt.

Na afloop inspecteren we de vloer en kunnen wij de vloer eventueel voor u egaliseren en/of de lijmresten verwijderen.

Let op: bij het verwijderen van plavuizen komt veel lawaai en stof vrij!

Puin afvoeren

Bij het verwijderen van plavuizen komt natuurlijk puinafval vrij. Dit kan in puinzakken worden gedaan die u naar de stort kunt brengen. Desgewenst kunnen ook wij tegen een meerprijs zorgen voor het correct afvoeren van het sloopafval.

Gelijmde plavuizen verwijderen.

Gelijmde plavuizen zijn makkelijker te verwijderen dan plavuizen in cement. Na het verwijderen van de vloer is het essentieel om alle lijmresten te verwijderen. Dit doen we met behulp van een betonschuurmachine met diamanten schijven.

Professioneel plavuizen laten verwijderen

Plavuizen in cement verwijderen.

Plavuizen in cement zijn lastiger te verwijderen dan gelijmde plavuizen. Het kost dus ook meer tijd. Bij plavuizen die in cement liggen is de kans bovendien groter dat de betonnen ondervloer beschadigd raakt. Na afloop zullen wij de vloer dan ook inspecteren en repareren of egaliseren. Zo is uw vloer weer helemaal klaar voor de nieuwe vloerbedekking!

Vrijblijvende offerte?

Hoe lang duurt plavuizen verwijderen?

Hoe lang wij bezig zijn met plavuizen verwijderen, is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Zijn de plavuizen gelijmd of liggen ze in cement? Gelijmde plavuizen zijn makkelijker en sneller te verwijderen dan plavuizen in cement.
  • Of er een vloerverwarming aanwezig is onder de plavuizen.
  • Het totale oppervlak dat verwijderd moet worden.

In principe kunt u ervan uitgaan dat wij altijd binnen een dag klaar zijn met het verwijderen van plavuizen.

Plavuizen verwijderen vloerverwarming.

Sommige klanten laten hun plavuizen verwijderen inclusief vloerverwarming. Bijvoorbeeld omdat deze aan vervanging toe is. Anderen laten hun plavuizen juist verwijderen omdat ze vloerverwarming willen aanleggen.

Plavuizen verwijderen inclusief oude vloerverwarming

Wilt u naast de plavuizen ook direct uw oude vloerverwarming laten verwijderen? Wij doen dit snel en vakkundig voor u. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe vloer! Ook al het puin sorteren wij en voeren dit desgewenst voor u af.

Plavuizen verwijderen, vloerverwarming behouden

Uw plavuizen verwijderen terwijl er nog een vloerverwarming aanwezig is, is een lastige en zware klus. Het verwijderen van de plavuizen moet namelijk heel secuur gebeuren om te voorkomen dat de vloerverwarming schade oploopt. Het is het handigst wanneer de vloerverwarming in het beton gefreesd is en de plavuizen tegels gelijmd.

Plavuizen verwijderen om vloerverwarming aan te leggen

Bent u van plan om vloerverwarming aan te leggen? Wij verwijderen uw plavuizen vloer voor u. Wij kunnen de vloer voor u egaliseren en frezen voor vloerverwarming. Zo kunt u snel starten met het leggen van uw nieuwe vloer.

Plavuizen verwijderen kosten.

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het laten verwijderen van plavuizen? De exacte kosten zijn afhankelijk van uw wensen:
  • Wat is het aantal m2?
  • Zijn de plavuizen gelijmd of in cement gelegd?
  • Wilt u dat wij het puin voor u afvoeren?
  • Wilt u dat wij aanvullend de vloer egaliseren of sleuven frezen voor vloerverwarming?

Offerte aanvragen plavuizen verwijderen.

Benieuwd naar de kosten voor uw project? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte op maat aan voor het verwijderen van plavuizen door Sloop Gigant.

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat
Scroll to Top