Bel ons

06 4012 5121

Openingstijden

Maa - Vrij: 09:00 - 18:30

Spoedontruiming.

Wat de aanleiding ook is: Sloop Gigant ontlast u wanneer uw woning, kamer of kantoorpand met spoed ontruimt dient te worden. Zodra u weet dat u met spoed een ruimte of pand dient te ontruimen, kunt u contact opnemen met ons en zullen wij ervoor zorgen dat de ontruiming zo snel als mogelijk gepland wordt. Over zo’n spoedontruiming leest u op deze pagina meer informatie.

Inhoudsopgave

Spoedontruiming seniorenwoning.

Wanneer een ouder dierbaar familielid van u komt te overlijden, gaat u door een emotionele en zwaar beladen periode. Wij snappen heel goed dat u zich in deze situatie liever wilt focussen op het regelen van de uitvaart en de administratieve zaken rondom het overlijden. Het leegruimen van de woning is misschien wel het laatste waar u dan op zit te wachten. De mannen van Sloop Gigant kunnen u op dit vlak ontzorgen en de ontruiming volledig uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen als voorbereiding is het sorteren van de inboedel en besluiten of u dit wilt verkopen, opslaan of weggooien. Wanneer de woning binnen een bepaald termijn leeg dient te zijn, zorgen wij dat wij onze planning aanpassen en verzorgen wij dat de ontruiming tijdig gebeurt.

Spoedverhuizing - binnen 24 uur met Sloop Gigant

Spoedontruiming bedrijfsruimte.

Wilt u een volledige of gedeeltelijke bedrijfsruimte met spoed laten ontruimen i.v.m. een verhuizing of faillissement? Onze mannen van Sloop Gigant doen dit snel, efficiënt en zorgvuldig voor u. Ook als de ruimte leeg of in originele staat met spoed moet worden afgeleverd, is dit voor ons geen enkel punt. Wij demonteren machines en installaties, kantoormeubelen en stellingen e.d. Ook verwijderen we systeemplafonds, vloeren (zoals laminaat of tapijt) en tussenwanden snel en efficiënt. Wij staan dus niet alleen voor u klaar bij een totale ontruiming, maar ook wanneer u slechts een magazijn of een gedeelte van uw bedrijfspand met spoed ontruimd moet hebben.

Kosten spoedontruiming.

De kosten voor een spoedontruiming op kort termijn, is afhankelijk van o.a. de grootte van de inboedel én de woning. Ook de toegankelijkheid van de (senioren)woning en onze planning hebben invloed op de prijs. Vaak wordt er een toeslag berekend bovenop de prijs die doorgaans gerekend wordt voor een normale ontruiming. In deze toeslag zitten de kosten verwerkt die betrekking hebben op het met spoed inplannen en afhandelen van de spoedontruiming. Deze toeslag varieert tussen de €100,- en €250,- en is afhankelijk van eerdergenoemde factoren en wordt gerekend bovenop de standaard kosten voor de ontruiming, deze ziet u hier:

Type woningontruiming:Gemiddelde kosten*
Seniorenwoning € 150,- tot € 500,-
Woning met 1 of 2 kamers€ 150,- tot € 500,-
Volledige eengezinswoning€ 600,- tot € 1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers 
Extra kosten bij ontruiming van woning:€ 700,- tot € 2.000,-
Schoonmaken€ 17,50,- per uur
Verwijderen van vloerbedekking€ 3,00 per m²
Afvalstortkosten€100,- tot €700,-
Voorrijkosten€0,25 tot €0,45 per km

*Bovenstaande prijzen zijn bedoeld als prijsindicatie. De kosten voor uw woningontruiming kunnen afwijken, afhankelijk van de prijsbepalende factoren. Wij raden u aan altijd vooraf een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vrijblijvende offerte?

Werkwijze spoedontruiming.

Zodra u weet dat er een ontruiming van een woning of kantoorpand met spoed moet gebeuren, zullen wij zo spoedig als mogelijk bij de woning of het pand langskomen. Wij inventariseren dan de grootte van de inboedel en de woning. Ook bekijken wij de toegankelijkheid van de woning en bespreken we met u wat u wenst te doen met de inboedel. Wij streven ernaar om binnen 24 uur nadat deze afspraak heeft plaatsgevonden de offerte naar u te verzenden. Zodra uw akkoord hierop binnenkomt zullen wij onze huidige planning aanpassen en uw spoedontruiming inplannen en van start laten gaan. Wij zullen de woning of het pand leeg en bezemschoon opleveren binnen het daarvoor vastgestelde termijn.

Waarom u bij een spoedontruiming kiest voor Sloop Gigant.

De vakmannen van Sloop Gigant zijn ervaren en werken efficiënt en snel, zonder de zorgvuldigheid te verliezen. We geven u een aantal redenen om voor Sloop Gigant te kiezen voor een spoedontruiming:

  • Wij passen onze planning aan op uw spoedontruiming;
  • Wij bieden persoonlijk advies en een volledige dienstverlening;
  • Wij doen woning-, bedrijfs- en spoedontruimingen door heel Nederland;
  • Wij zorgen voor een duurzame afvoer en proberen zoveel mogelijk hergebruik van de inboedel te stimuleren;
  • Wij doen ook kleine (en grote) sloop- en demontageklussen indien nodig bij de ontruiming.

Wilt u meer informatie over een (spoed)ontruiming van uw woning of kantoorpand, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via het contactformulier op onze website, deze vindt u onder de knop contact. Ook kunt u telefonisch of per email contact opnemen. Mail ons op emailadres: sloopgigant@gmail.com of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 06-40125121.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat