Sloopbedrijf Groningen.

Op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar sloopbedrijf in Groningen en omgeving? Ons sloopbedrijf staat voor u klaar met een breed scala aan diensten gerelateerd aan sloopwerk. Sloopbedrijf Groningen kan u van dienst zijn in heel Groningen en omgeving, maar we bedienen ook de regio Amsterdam. Onze expertise omvat diverse sloopprojecten, zoals het afbreken van woningen, het verwijderen van betonvloeren en schoorstenen. Dit is echter niet beperkt tot onze mogelijkheden. Als full-service sloopbedrijf bieden wij tevens ondersteuning bij betonboren, sleuven frezen en asbestverwijdering.

Sloopwerk is een uitdagende taak die ervaring, kennis en doorzettingsvermogen vereist. Wij werken uitsluitend met erkende vakmensen die over deze kwaliteiten beschikken en uiteraard in het bezit zijn van een VOG-verklaring en alle vereiste certificaten. Of de klus nu klein of groot is, wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

Om sloopwerkzaamheden uit te voeren, moeten we voldoen aan de eisen van Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Daarom zijn we in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat. Op deze manier verzekeren wij dat zowel eenvoudige als complexe sloopprojecten efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Onze erkende slopers gaan altijd vakkundig te werk met professionele apparatuur en zorgen ervoor dat het afval op een nette manier wordt afgevoerd. Zo heeft u geen zorgen over uw werkzaamheden en hoeft u ons alleen te informeren over wat gesloopt moet worden.

Inhoudsopgave

Sloopbedrijf in Groningen, uw professionele partner.

Met ruime ervaring in sloopprojecten in Groningen en omgeving, onderscheiden wij ons door het gebruik van moderne technieken en een goed onderhouden, eigentijds machinepark. Dit machinepark is specifiek afgestemd op de sloopwerkzaamheden die wij uitvoeren. Naast het bezitten van hydraulische kranen maken wij regelmatig gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers en magneten in onze prachtige stad Groningen. Sloop Gigant staat voor u klaar om uw sloopproject tot een succes te maken, zowel in het hart van Groningen als in de omliggende gebieden. Of het nu de Visbuurt of Wierbalg betreft, wij zijn uw betaalbare sloopbedrijf in Groningen!

Wij schuwen de kleine en de grote sloopprojecten niet waardoor wij zowel particulieren als bedrijven kunnen helpen. Zo kunnen wij u helpen met het verwijderen van behang, een draagmuur verwijderen of het slopen van een keuken.

Sloopbedrijf-groningen

Sloop Gigant is het sloopbedrijf in Groningen.

Wij staan bekend om onze professionaliteit en betaalbaarheid, waarbij vakmanschap voorop staat. Met 25 jaar aan ervaring zijn wij al geruime tijd actief in Groningen. Doordat wij voortdurend blijven groeien en onze naamsbekendheid steeds toeneemt, strekt ons werkgebied zich nu uit over heel Nederland, niet beperkt tot enkel de regio Noord-Holland. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf dat u graag bijstaat in het zorgeloos uitvoeren van uw sloopwerkzaamheden in Groningen en omliggende plaatsen.

Hieronder vindt u onze sterke punten opgesomd:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Groningen werkt door heel Nederland.

Sloop Gigant biedt landelijke dekking, wat betekent dat wij door heel Nederland onze sloopdiensten aanbieden. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, krijgt u helder inzicht in de kosten van uw project. Op deze manier voorkomt u verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Met meer dan 100 vakbekwame slopers, allen voorzien van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, staan wij klaar om u van dienst te zijn van Groningen tot Zeeland, en van Den Helder tot Alkmaar, en dat alles tegen dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver voor ons sloopbedrijf in Groningen en omliggende gebieden.

Vrijblijvende offerte?

Populaire sloopwerkzaamheden in Groningen.

Hieronder vind u de meest populaire sloopwerkzaamheden in Groningen en omstreken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Groningen maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Wilt u ruimte maken voor een nieuwe keuken door uw oude keuken te verwijderen? In dat geval is het noodzakelijk om uw oude keuken eerst te laten slopen. Zelfs als u van plan bent uw nieuwe keuken op een andere locatie te laten plaatsen, is het over het algemeen kostenefficiënter om een sloopbedrijf in te schakelen voor het slopen van de oude keuken.

Het slopen van een keuken vereist veel precisiewerk en inzicht, wat de expertise van een professional vereist. Wij staan graag voor u klaar om u te assisteren bij het verwijderen van uw verouderde keuken. In Groningen kunnen wij uw keuken vervangen binnen één dag.

Grond afvoeren

Wanneer u werkzaamheden in uw tuin laat uitvoeren door een hovenier, dan regelt het hoveniersbedrijf ook het afvoeren van overtollig grond en zand voor u. Mocht u zelf aan de slag gaan in uw tuin, dan dient u natuurlijk zelf uw grond af te voeren.

U kunt er voor kiezen om zelf de grond af te voeren door dit naar de milieustraat in uw gemeente te brengen of een container of bigbag te huren. Dit is bij een kleine hoeveelheid grond prima te doen, maar wat nou als u grotere hoeveelheden grond en zand kwijt wilt? Of als uw grond vervuild is? Dan word het al snel lastiger. In dat geval is het zeker het overwegen waard om het werk uit te besteden aan een full-service sloopbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel en vakmannen om de zware klus snel en goed voor u te klaren.

Professioneel-plavuizen-laten-verwijderen-in-groningen

Een verantwoord sloopbedrijf in Groningen.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten. Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden:
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Groningen.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen. Een sloopbedrijf in Groningen nodig, die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat