Bodemsanering.

Heeft u een stuk grond dat verontreinigd is? Dan kunt u deze verontreiniging middels bodemsanering ongedaan laten maken door de vakmannen van de Sloop Gigant. Bodemsanering is verplicht als de provincie of de gemeente heeft vastgesteld dat de verontreiniging ernstig is en dat u deze met spoed moet saneren.

Een verontreinigde grond kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Als erkend sloopbedrijf hebben wij een ruime ervaring opgedaan in zowel grondwerken als bodemreiniging. Zo hebben onze medewerkers diverse opleidingen gevolgd en diploma’s gehaald wat betreft grondwerk en bodemsanering.

Inhoudsopgave

Grondverbetering en saneren.

Voor het reinigen van een bodem bestaan verschillende methodes en technieken. De definitie van bodemsanering is het proces om een stuk grond vrij van bodemverontreiniging te maken.

De wijze waarop wij de werkzaamheden uitvoeren hangt vooral af van de ernst van de vervuiling en de plaats. Ook speelt de functie van het gebouw mee. Zo maakt het een verschil of de grond bij een woning hoort of dat het een industrie- of landbouwgebied is.

Zo zijn er diverse methodes en technieken om de bodem te saneren. Door onze beschikking over de juiste grondverzetmachines, die we in verschillende tonnages hebben, kunnen we goed werk leveren bij grondverbeteringsprojecten.

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze werkzaamheden en de wijze waarop we ze uitvoeren. Bel naar 06-40125121 of stuur een mail naar sloopgigant@gmail.com.

Bodemsanering

Verontreinigde grond saneren of niet?

We kunnen de verontreinigde grond saneren zonder grondverzet. De verontreiniging wordt ter plaatse verwijderd of de verontreinigde grond wordt afgegraven, gereinigd en teruggestort. De methode die voor uw aanvraag zal worden gebruikt, is afhankelijk van de staat van verontreiniging van uw grond. Het beste kunt u contact met ons opnemen voor advies.

We adviseren u graag over de te nemen maatregelen. Bij ons is uw grond in goede handen. Uw offerteaanvraag voor een complete bodemsanering van uw grond zien we met belangstelling tegemoet.

Vrijblijvende offerte?

Tarieven bodemsanering.

De tarieven die we hanteren om uw bodem te saneren zijn afhankelijk van de oppervlakte en andere omstandigheden. Hieronder ziet u een overzicht van de kosten.

Kosten droog ontgraven

  • Ontgraven en deponeren: € 1,50 tot € 3,- per m3
  • Ontgraven en laden: € 2,-tot € 4,50 per m3
  • Ontgraven en terugzetten: € 2,- tot € 5, per m3
  • Ontgraven, laden en in depot zetten: € 2,- tot € 10,- per m3

Bovenstaande kosten zijn hanteerbaar voor hoeveelheden tot 10.000 m3.

Kosten nat ontgraven

  • Baggeren € 3,- tot € 10,- per m3

Contact opnemen met Sloop-Gigant.

Heeft u vragen over het saneren van grond of een van onze andere diensten, of wilt u weten welke prijzen we hanteren? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via 06-40125121 en sloopgigant@gmail.com.

Olivierstraat 16
2021 BL Haarlem
Tel: 06-40125121
Btw: NL 859818275 B01
Kvk: 74231286 V.O.F

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat