Inboedel ontruiming.

Een inboedel ontruiming bij bijvoorbeeld een verhuizing kan flink wat met zich mee brengen. Het is een fysiek zware klus en mogelijk bent u zelf niet in staat deze klus te klaren, omdat het lichamelijk en/of emotioneel te zwaar is voor u. Sloop Gigant kan de inboedel ontruiming volledig voor u verzorgen en u op die manier ontlasten tijdens uw verhuizing. Hierover leest u op deze pagina meer informatie.

Inhoudsopgave

Hoe wij te werk gaan.

Wanneer u besluit dat Sloop Gigant voor u de inboedel ontruiming verzorgt tijdens uw verhuizing, komen wij als eerste stap bij u op locatie. Zo maken we persoonlijk kennis met u en maken we een inschatting van de te ontruimen inboedel. Tijdens deze ontmoeting bespreken we ook met u of u wenst dat de inboedel compleet wordt mee verhuisd of dat een deel van de inboedel (tijdelijk) wordt opgeslagen bij familie of vrienden, in een opslagplaats of misschien gedoneerd mag worden aan een goed doel of een kringloopwinkel. Uiteraard nemen we ook door wat de opleverdatum wordt van uw te ontruimen woning. Naar aanleiding van deze afspraak zullen wij u een vrijblijvende offerte uitbrengen. Na uw akkoord zullen wij het project gaan inplannen en u ontlasten bij de ontruiming van uw inboedel.

Inboedel ontruiming laten uitvoeren door Sloop Gigant

Opslag of opkopen bij een inboedel ontruiming.

Bij een inboedel ontruiming of verhuizing kan het zijn dat u er nog niet over uit bent wat u wilt doen met de ontruimde spullen. Het kan zijn dat u een gedeelte van de inboedel niet wilt mee verhuizen of dat u nieuwe meubelen hebt aangeschaft, maar de oude meubelen toch nog niet wilt weggooien. In deze gevallen kunt u ervoor kiezen de inboedel tijdelijk op te slaan bij familie of vrienden, maar ook een opslagplaats is een goede optie. Zo kunt u later rustig bekijken wat u met deze spullen wilt.

Weet u goed welke spullen u niet wilt houden en wilt u deze (laten) verkopen, ook daar kan Sloop Gigant u mee helpen. We kunnen de overige inboedel laten opkopen en de prijs die daaruit voortkomt in mindering brengen op de totaalprijs van de inboedel ontruiming. Of we kunnen bemiddelen in de verkoop van de spullen. Wij helpen u waar wij kunnen.

Vrijblijvende offerte?

Inboedel met zorg laten ontruimen.

Sloop Gigant streeft ernaar uw inboedel met zoveel mogelijk zorg en precisie te ontruimen, voor een zo laag mogelijke prijs. Onze vakmannen zorgen voor een goede samenwerking met elkaar en met u, zodat de klus zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk gebeurt. Wanneer er onduidelijkheid is m.b.t. ontruiming van bepaalde spullen, zullen wij ten alle tijden wachten met het ontruimen van het goed tot wij van u weten welke eindbestemming u wenst te geven aan de spullen. Sloop Gigant biedt u een betrouwbare dienstverlening waarbij wij professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Voordelen van uitbesteden inboedel ontruiming.

Het voordeel van het uitbesteden van de inboedel ontruiming is dat u een hoop fysiek zwaar werk bespaard blijft en wij naast de ontruiming ook extra diensten aanbieden m.b.t. de oplevering van uw woning. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vloeren verwijderen (denk aan laminaat of vloerbedekking), muren witten of behangvrij maken en andere herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. We kunnen ervoor zorgen dat uw ontruimde woning of pand direct klaar is voor verhuur, verkoop of oplevering aan de woningbouwvereniging.

Daarom kiest u bij een inboedel ontruiming voor Sloop Gigant.

Bij het ontruimen van de inboedel komen wij in uw (oude) persoonlijke leefomgeving. Daarom vinden wij het bij Sloop Gigant zeer belangrijk dat u weet dat u onze medewerker(s) kunt vertrouwen en zij zich professioneel gedragen tijdens de ontruiming van uw inboedel. Wanneer u kiest voor Sloop Gigant, kiest u voor een betrouwbaarheid en maximale dienstverlening. Wij hebben een landelijke dekking.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat