Bel ons

06 4012 5121

Openingstijden

Maa - Vrij: 09:00 - 18:30

Sloopbedrijf Haarlem.

Wij zijn uw sloopbedrijf in Haarlem! Ons sloopbedrijf helpt u met alle soorten sloopprojecten in Haarlem en omgeving. Denk hierbij aan sloopprojecten, zoals het slopen van woningen, betonvloeren en het verwijderen van schoorstenen. Dit zijn natuurlijk niet de enige werkzaamheden waar we u mee kunnen helpen. Als full-service sloopbedrijf staan we ook voor u klaar bij het boren in beton, het frezen van sleuven, en het verwijderen van asbest. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Inhoudsopgave

Schakel de specialisten van Sloop Gigant in.

Slopen is zwaar en voor sloopwerk is ervaring en kennis nodig. Wij werken alleen met erkende monteurs die in het bezit zijn van zowel een VOG-verklaring als alle benodigde certificaten. Geen klus is te klein of groot. We werken voor particulieren en bedrijven in heel Nederland.

Om sloopwerkzaamheden te mogen verrichten, moet er gesloopt worden volgens de eisen van Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. We zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat. Zo zorgen we ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. Onze slopers werken met professionele apparaten en zorgen ervoor dat het vuil netjes wordt afgevoerd.

sloopbedrijf-haarlem

Een ervaren sloopbedrijf.

We hebben veel ervaring met sloopprojecten in Haarlem en omstreken. Zo slopen we met de allernieuwste technieken en beschikken we over goed onderhouden en moderne machines. Zo zijn we niet alleen in het bezit van hydraulische kranen, maar maken we ook vaak gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers, en magneten. Zo kunnen we u helpen met het verwijderen van behang, een draagmuur verwijderen of het slopen van een keuken. Sloop Gigant helpt uw sloopproject tot een succes te maken in heel Haarlem en omstreken.

We beginnen niet zomaar met slopen, maar bespreken eerst uitvoerig alle aspecten van de sloopklus met elkaar. Op basis van dit overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse stellen we een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan houden we natuurlijk rekening met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u kosten.

Als u voor Sloop Gigant kiest, dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Sloop Gigant is uw sloopbedrijf in Haarlem

De professionals van Sloop Gigant zijn vakkundig en toch zeer betaalbaar. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn al een hele tijd actief in Haarlem en omgeving. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf, we helpen u graag met het uitvoeren van verschillende sloopwerkzaamheden. Wanneer u kiest voor Sloop Gigant, dan profiteert u van de volgende voordelen:
 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Vrijblijvende offerte?

Populaire sloopwerkzaamheden.

Hieronder vindt u de populairste sloopwerkzaamheden in Haarlem en omstreken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen.

Draagmuur verwijderen

Wilt u uw woning verbouwen en de keuken bij de woonkamer betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor kunt u een draagmuur laten verwijderen door de specialisten van Sloop Gigant. Of laat een muur uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Haarlem maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard, of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen, we kunnen het allemaal.

Keuken laten slopen

Heeft u een nieuwe keuken uitgezocht? Voordat u de nieuwe keuken kunt plaatsen, dient uw oude keuken eerst verwijderd te worden. De specialisten van Sloop Gigant verwijderen uw keuken vakkundig. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben, is het doorgaans verstandiger om een sloopbedrijf in te huren om de oude keuken te slopen. Bij het slopen van een keuken komt namelijk veel precisiewerk kijken. We helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. We vervangen uw keuken vaak al binnen een dag.

Grond afvoeren

Wanneer u werkzaamheden in uw tuin laat uitvoeren door een hovenier, dan regelt het hoveniersbedrijf ook het afvoeren van overtollig grond en zand voor u. Mocht u zelf aan de slag gaan in uw tuin, dan dient u natuurlijk zelf uw grond af te voeren.

U kunt ervoor kiezen om zelf de grond af te voeren door dit naar de milieustraat in uw gemeente te brengen of door een container of bigbag te huren. Dit is bij een kleine hoeveelheid grond prima te doen, maar wat nou als u grotere hoeveelheden grond en zand kwijt wilt? Of als uw grond vervuild is? In dat geval is het zeker het overwegen waard om het werk uit te besteden aan een full-service sloopbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel en de vakmannen om de zware klus snel en vakkundig voor u te klaren.

betonvloer-slopen-in-haarlem

Een lokaal sloopbedrijf met landelijke dekking.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking. Dit houdt in dat wij iedereen in heel Nederland kunnen voorzien van onze sloopactiviteiten. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, weet u precies wat uw project gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent.

Met meer dan 100 vakbekwame slopers, die allemaal natuurlijk in het bezit zijn van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, kunnen we u helpen van Limburg tot aan Groningen en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot en geen stad is te ver voor ons.

Offerte sloopwerk in Haarlem.

Heeft u een erkend sloopbedrijf in Haarlem nodig? Neem contact met ons op via 06-40125121 of vul ons contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat