Betonboorbedrijf.

Boren in beton is een meer ingewikkelde klus dan vaak gedacht wordt. Betonboren vereist veel kennis en ervaring, iets waar onze vakmannen bij Sloop Gigant over beschikken. Uiteraard wilt u dat dit specialistische werk in één keer goed en nauwkeurig gebeurt. Daarom is dit werk om over te laten aan onze professionals. Op deze pagina leest u meer informatie over boren in beton en ander materiaal, in welke projecten dit nodig is en meer informatie over ons betonboorbedrijf.

Inhoudsopgave

In welke materialen wij gaten boren.

Het boren in beton is een specialisme. Bij Sloop Gigant zijn onze vakmannen deskundig en goed opgeleid om deze projecten met de juiste service voor u in orde te maken.

De verschillende soorten materialen waarin wij boren vragen ieder om verschillende technieken en bijbehorende gereedschappen. U kunt bij ons terecht voor het boren van gaten in onderstaande materialen:

 • Beton
  Gewapend beton
  Voorgespannen beton
  Gepolijst beton
 • Asfalt
 • Verschillende soorten gesteente
Betonboorbedrijf Sloop Gigant aan het werk

Zagen met diamant.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in betonzagen met diamant. Wij zagen in vloeren en wanden tot elke gewenste centimeter dikte. Het zagen met diamant is niet alleen mogelijk voor beton, maar ook voor het zagen van steen. Wanneer wij zagen in beton met behulp een boor met diamant, wordt dit gedaan met water en afzuiging wanneer dit nodig is. Deze afzuiging dient als afzuiging van het vrijkomende puin en stof.

Het zagen in steen kunnen wij droog met afzuiging doen tot vijftien centimeter diepte. Wanneer er dieper dan vijftien centimeter wordt gezaagd komt er water en afzuiging bij kijken. Natuurlijk zorgen onze mannen van Sloop Gigant ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd en schoongemaakt.

Sleuven frezen en zagen.

Als er in uw (nieuwbouw) woning sleuven moeten worden gefreesd of gezaagd, voor bijvoorbeeld leidingen of buizen voor het aanleggen van elektra of loodgieterswerk bent u bij Sloop Gigant helemaal op zijn plek. Onze professionals doen dit werk zeer secuur en hebben veel ervaring met het frezen en zagen van sleuven. Dit doen wij droog en met afzuiging om zoveel mogelijk te voorkomen dat er kwartsstof vrijkomt bij het zagen of frezen. Daarnaast komt er op die manier geen bouwstof of klein puin in de sleuven, op de vloer of op uw muren terecht. Alleen bij sleuven frezen of zagen in beton of basalt kalkzandsteen komen wij niet onder het gebruik van water uit. Omdat deze stoffen te hard zijn om droog in te frezen of zagen gaat dit met behulp van water, hoewel we dit natuurlijk altijd netjes afzuigen voor zover nodig is. Ook zorgen wij altijd dat de muur of muren na afloop worden schoongemaakt voor eventuele bewerking van een stukadoor of andere vaklieden.

Zoals u leest weten we bij Sloop Gigant hoe we deze klus goed aanpakken.

Vrijblijvende offerte?

Waarom gaten laten boren in beton?

Er zijn talloze kleine en grote projecten te bedenken waarbij het boren in beton noodzakelijk is. Om u een beeld te geven van welke soort klussen wij onder andere tegenkomen, hebben we een kleine opsomming met korte uitleg gemaakt waarin wij een aantal veelvoorkomende klussen bespreken:

Doorvoeren van kabels

Wanneer u een kabel wilt aanleggen van kamer naar kamer, zal er een gat moeten worden geboord in het beton. Denk hierbij aan telefonie- en internetkabels of de kabels voor uw televisie boven in uw slaapkamer(s). De maten en plekken van deze gaten kunnen variëren naar uw wens.

Aanpassingen aan gas- elektriciteits- en waterleidingen

Wanneer u een verandering aan laat brengen in uw gas- of elektriciteitsaansluiting is het meestal nodig om een nieuw gat hiervoor te boren. Het boren om waterleidingen te verleggen of nieuw binnen te halen komt vooral voor bij renovatie van woningen en het vernieuwen van waterleidingen. Mocht blijken dat er nog loden waterleidingen in uw woning zitten, zullen deze waarschijnlijk volledig vervangen aan worden en ook daarbij is het boren van nieuwe gaten meestal noodzakelijk.

Fundering boren t.b.v. rioolaansluiting

Wanneer alle leidingen zijn aangesloten en op één centraal punt uitkomen, is het van belang dat dit punt kan worden aangesloten op de riolering met behulp van een gat in de fundering.

Gaten voor afvoeren van toiletten

Voor het vernieuwen of renoveren van uw toilet(ten) is het vaak nodig om nieuwe gaten te boren voor de afvoer vanaf het toilet naar de riolering.

Renovatie aan of vernieuwen van hemelwaterafvoer

Eens in de zoveel tijd is het nodig om de regenpijp, t.b.v. de hemelwaterafvoering, te renoveren of zelfs compleet te vernieuwen. In dit geval is er vaak een nieuw gat nodig om dit te realiseren.

Gat boren voor de afzuigkap

Voor het plaatsen van een nieuwe afzuigkap of aanpassingen aan uw huidige afzuigkapsysteem is het vaak nodig een nieuw gat te boren.

Ventilatiegaten

Ventilatiegaten aanleggen komt vooral veel voor bij nieuwbouwwoningen en renovatie van bestaande woningen. Deze ventilatiegaten worden meestal in de keuken of de badkamer gemaakt. Het boren van een gat is hiervoor noodzakelijk.

Rookafvoer

Wanneer u een nieuwe kachel of openhaard hebt aangeschaft is er een gat nodig in de eerste (en soms ook tweede) verdieping voor de rookafvoer.

Betonboren door een professioneel betonboorbedrijf.​

Het is in uw eigen belang om het betonboren over te laten aan een professioneel bedrijf zoals Sloop Gigant. Wij zorgen ervoor dat wat uw project ook is, het boren van de betongaten nauwkeurig en met zo min mogelijk nevenschade en rommel gebeurt. Zo zuigen wij af bij droog boren en bij boren in beton doen wij dit met koelwater en direct afzuiging van het koelwater. Het boren van betongaten vereist de nodige kennis en ervaring, daarom zorgen wij bij Sloop Gigant dat onze medewerkers goed zijn opgeleid om dit werk volledig uit uw handen te kunnen nemen.

Waarom u voor ons betonboorbedrijf kiest.

Bij Sloop Gigant staan wij klaar voor particulieren, maar ook voor aannemers. Wij hebben 23 jaar ervaring op zak en weten dat ook alles van het bewerken van beton. Wij leveren voor u de juiste vakmannen die met elk soort beton, gesteente of asfalt kunnen werken.

Naast onze vakkundigheid streven wij naar een uitstekende service voor onze klanten en staan wij altijd open voor het meedenken met uw project of klus. Wij kunnen uw project van A tot Z voor u uit handen nemen en op die manier kunnen wij u volledig ontzorgen.

Wilt u meer weten wat de professionele medewerkers van Sloop Gigant voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons contact met ons op!

Ons contactformulier vindt u op deze website, onder de knop contact. Per email zijn wij bereikbaar op emailadres: sloopgigant@gmail.com en telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer:
06-40125121.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat