Sloopbedrijf Eindhoven.

Nood aan een sloopbedrijf in de regio van Eindhoven? Sloop Gigant staat voor u klaar met diverse sloopwerkzaamheden, waaronder het slopen van woningen, betonvloeren en het verwijderen van schoorstenen. Maar dat is nog lang niet alles. We bieden ook ondersteuning bij betonboringen, sleuven frezen en asbestsanering.

Slopen vergt niet alleen fysieke inspanning maar ook ervaring en kennis. Bij ons werken uitsluitend intern opgeleide slopers die beschikken over een VOG-verklaring en alle benodigde certificaten. Geen klus is te klein of te groot, wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

Voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden hanteren wij de vereisten van de Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Met het BRL SVMS-007 certificaat garanderen wij dat zowel eenvoudige als complexe sloopklussen op een efficiënte en veilige manier worden uitgevoerd. Onze ervaren en gemotiveerde slopers gaan altijd professioneel te werk met geavanceerde apparatuur en zorgen voor een nette afvoer van het afval.

Inhoudsopgave

Geen enkel project te groot voor het sloopbedrijf in Eindhoven.

Niet alleen hebben we ruime ervaring met sloopwerk in Eindhoven, maar we maken gebruik van de nieuwste technieken en beschikken over een modern, goed onderhouden machinepark bij Sloop Gigant. Dit machinepark is specifiek afgestemd op de sloopprojecten die we uitvoeren. We hebben toegang tot hydraulische kranen en maken frequent gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers en magneten in onze prachtige stad. Sloop Gigant staat paraat om uw sloopproject in de gehele regio Eindhoven tot een succes te maken, van Wilhelminaplein tot aan Oude Gracht. Wij zijn uw betaalbare sloopbedrijf in deze omgeving!

Of het nu gaat om kleine of grote sloopprojecten, we deinzen nergens voor terug. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We helpen graag met het verwijderen van behang, het weghalen van draagmuren of het slopen van een keuken.

Sloopbedrijf Eindhoven

Het sloopbedrijf in Eindhoven.

Wij zijn professioneel en betaalbaar. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben jarenlange ervaring (al 25 jaar) en zijn al een hele tijd actief in Eindhoven en omgeving. Door dat wij steeds maar doorgroeien en ons naamsbekendheid alleen maar groter wordt,  zijn wij niet meer alleen werkzaam in de regio Eindhoven maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf die u graag helpt met het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Eindhoven.

Hieronder vindt u onze sterke punten opgesomd:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Eindhoven ook in uw regio.

Sloop Gigant biedt landelijke dekking, waardoor we door heel Nederland onze sloopdiensten kunnen leveren. Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte krijgt u direct inzicht in de kosten van uw project, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Met meer dan 100 vakkundige slopers, allen in het bezit van vereiste veiligheidspaspoorten en certificaten, kunnen we u van dienst zijn van Eindhoven tot Groningen, en dat allemaal tegen dezelfde tarieven. Of het nu in de Witte Dame, Wilhelminaplein of Rapenland is, wij leveren hoogwaardig werk tegen voordelige prijzen. Geen klus is te groot, geen stad te ver voor ons sloopbedrijf.

Vrijblijvende offerte?

Populaire projecten in Eindhoven.

Hieronder vind u de meest gekozen projecten in Eindhoven. Bekijk onze meest uitgevoerde sloopwerkzaamheden en mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Eindhoven maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Eindhoven binnen een dag.

Asbest verwijderen

Asbest is terug te vinden in een groot aantal gebouwen in Eindhoven. De kans is zelfs erg groot dat er asbesthoudende materialen in uw woonhuis of bedrijfspand zijn verwerkt. Asbest werd vaak gebruikt voor 1994. Zo een 70% – 80% van alle gebouwen in Eindhoven bevat asbest en van deze 70% – 80% is er 90 % gebruikt gemaakt van wit asbest (Chrysotiel).

Ook is onze bedrijf natuurlijk in het bezit van alle benodigde certificaten om uw asbest te verwijderen. Zo zijn wij in het bezit van een Ascert certificaat en het zogenoemde Normec certificaat.

Professioneel-plavuizen-laten-verwijderen-in-eindhoven

Verantwoord slopen in Eindhoven.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten. Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zekerheden:
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Eindhoven.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen.

In Eindhoven een sloopbedrijf die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat