Sloopbedrijf Den Bosch.

Sloopbedrijf nodig in regio Den Bosch? Sloop Gigant helpt u met alle soorten sloopwerkzaamheden. Denk hierbij aan het slopen van woningen, betonvloeren en het verwijderen van schoorstenen. Dit zijn natuurlijk niet de enige werkzaamheden waar wij u mee kunnen helpen. Zo staan wij ook voor u klaar bij beton boren, sleuven frezen, en asbestsanering.

Slopen is zwaar werk en voor sloopwerk is ook ervaring en kennis nodig. Wij werken alleen met intern opgeleide slopers, die in het bezit zijn van zowel een VOG-verklaring als alle benodigde certificaten. Geen klus is te klein of groot. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Om sloopwerkzaamheden te mogen verrichten, moet er gesloopt worden volgens de eisen van Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat. Zo zorgen wij ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. Onze ervaren en gedreven slopers gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten en zorgen er voor dat het vuil netjes wordt afgevoerd.

Inhoudsopgave

Sloopbedrijf Den Bosch, geen project te groot.

Bij Sloop Gigant hebben we uitgebreide ervaring met sloopwerk in Den Bosch. We maken gebruik van geavanceerde technieken en beschikken over een modern en goed onderhouden machinepark dat perfect is afgestemd op onze sloopprojecten. Ons machinepark omvat hydraulische kranen, maar ook hamers, scharen, vergruizers, krakers en magneten die we regelmatig inzetten in onze prachtige stad. Sloop Gigant staat klaar om uw sloopproject in de regio Den Bosch tot een succes te maken. Van Empel tot aan Maaspoort, wij zijn uw betaalbare slooppartner in Den Bosch!

Wij deinzen niet terug voor zowel kleine als grote sloopprojecten, waardoor we zowel particulieren als bedrijven van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om het verwijderen van behang, het slopen van een draagmuur of het volledig demonteren van een keuken, wij staan paraat om te helpen.

Sloopbedrijf Den Bosch

Het sloopbedrijf in Den Bosch.

Wij zijn professioneel en betaalbaar. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben jarenlange ervaring (al 25 jaar) en zijn al een hele tijd actief in Den Bosch en omgeving. Door dat wij steeds maar doorgroeien en ons naamsbekendheid alleen maar groter wordt,  zijn wij niet meer alleen werkzaam in de regio Den Bosch maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf die u graag helpt met het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Den Bosch.

Hieronder vindt u onze sterke punten opgesomd:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Den Bosch ook in uw regio.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking, wat betekent dat we door heel Nederland onze sloopdiensten aanbieden. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, bieden wij u een helder inzicht in de kosten van uw project. Zo voorkomt u verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Met een team van meer dan 100 deskundige slopers, allen in het bezit van vereiste veiligheidspaspoorten en certificaten, staan wij klaar om u van dienst te zijn vanuit Den Bosch tot aan Groningen, en dat alles tegen dezelfde tarieven. Of het nu gaat om wijken zoals Maaspoort, Rosmalen of Empel, wij leveren hoogwaardig werk tegen gunstige tarieven. Geen klus is te groot, geen afstand te ver voor uw sloopproject in Den Bosch.

Sloop Gigant is naast Den Bosch ook actief in omliggende gebieden zoals Vught, Rosmalen, Engelen, Vlijmen en Nuland.

Vrijblijvende offerte?

Populaire projecten in Den Bosch.

Hieronder vind u de meest gekozen projecten in Den Bosch. Bekijk onze meest uitgevoerde sloopwerkzaamheden en mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Den Bosch maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Den Bosch binnen een dag.

Asbest verwijderen

Asbest is terug te vinden in een groot aantal gebouwen in Den Bosch. De kans is zelfs erg groot dat er asbesthoudende materialen in uw woonhuis of bedrijfspand zijn verwerkt. Asbest werd vaak gebruikt voor 1994. Zo een 70% – 80% van alle gebouwen in Den Bosch bevat asbest en van deze 70% – 80% is er 90 % gebruikt gemaakt van wit asbest (Chrysotiel).

Ook is onze bedrijf natuurlijk in het bezit van alle benodigde certificaten om uw asbest te verwijderen. Zo zijn wij in het bezit van een Ascert certificaat en het zogenoemde Normec certificaat.

Professioneel-plavuizen-laten-verwijderen-in-Den Bosch

Verantwoord slopen in Den Bosch.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten. Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zekerheden:
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Den Bosch.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen.

In Den Bosch een sloopbedrijf die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat