Sloopbedrijf Rotterdam.

U speurt het internet af op zoek naar een solide betrouwbaar sloopbedrijf Rotterdam. De Sloop-Gigant kan en wil al uw sloopwerkzaamheden voor u verzorgen. De laatste 20 jaar zijn wij uitgegroeid tot een landelijk gecertificeerd sloopbedrijf voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt.

Onze maatschappij is volop in beweging. Ook in Rotterdam, waar de komende jaren op grote schaal huizen gesloopt worden. Het aantal goedkope en sterk verouderde huurwoningen wordt met 20.000 verminderd. Voordat er een start met nieuwbouw kan worden gemaakt moet er eerst worden gesloopt.

Niet alleen voor het bedrijfsleven of door de overheid worden wij ingehuurd maar ook als u een draagmuur wilt laten slopen in uw woning zijn wij uw partner.

Geen sloopklus is te groot of te ingewikkeld voor ons, leest u snel verder om te ontdekken wat wij voor u in Rotterdam kunnen betekenen en surft u over onze site, waar foto’s u een juiste indruk geven van de uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden.

Inhoudsopgave

De Sloop-Gigant omdat?

Geen sloopklus is voor ons in Rotterdam te groot of te moeilijk. Onze ervaring leert dat de voorwaarden voor het slopen van een keuken, schuur, huis, dak of een totaal gebouw valt of staat met met;

 • Een perfecte organisatie.
 • Een strakke planning.
 • Medewerkers in dienst hebben, in het bezit van een veiligheidspaspoort.
 • De beschikking over al het benodigd gereedschap.
 • Uitgebreid wagenpark.
 • Specialistisch sloopmateriaal.
 • Milieuaspecten in ogenschouw nemende.
 • Concurrerend slooptarief.
 • Veiligheid voorop.

Wij zijn verzorgen al uw sloopwerk in Rotterdam, uw opdracht is dan ook bij ons in veilige vertrouwde handen. Wij zorgen dat u snel uit de rommel bent zodat u een start kunt maken met het opbouwen.

sloopbedrijf-alblasserdam

Sloopbedrijf Rotterdam.

U kunt bij de Sloopbedrijf-Concurrent terecht voor de volgende werkzaamheden:

Wij weten wat er bij sloopwerk komt kijken en onze perfecte organisatie, planning en verwerking maakt dat u uw sloopopdracht met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Of het nu gaat om renovatiesloop, gebouwen strippen of een muur verwijderen waardoor u een open keuken creëert…….wij draaien er onze handen niet voor om.

Verantwoord slopen in Rotterdam.

Als u gebruik heeft gemaakt van ons online offerte formulier en u heeft ons de opdracht gegund dan kunt u van ons verwachten dat wij:

 • Het juiste materiaal inzetten.
 • Vooraf inventariseren wij de te slopen materialen en afvalstromen.
 • In overleg bepalen van juiste sloopmethode.
 • Geluidsarme uitvoering van de sloopwerkzaamheden, om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Afvoeren van puin en dergelijke naar stortplaats in Rotterdam.

Dus ongeacht de bereikbaarheid, hoogte, complexiteit, omvang en moeilijkheidsgraad, wij verzorgen al het sloopwerk. Op onze site treft u uitgebreide informatie aan over de eerder genoemde werkzaamheden.

Vrijblijvende offerte?

Asbest verwijderen.

Ook in Rotterdam werd er net na de Tweede wereldoorlog veel gebruik gemaakt van asbest. Tot de jaren 80 werd het veelal gebruikt in gebouwen en woningen. De reden van het veelvuldig toepassen van asbest was omdat het sterk, slijtvast, isolerend en goedkoop was.

In gebonden toestand is er geen gevaar voor de volksgezondheid maar wanneer het ontbonden wordt door brand of sloop kunnen de vezels losraken en ingeademd worden. Bij grote hoeveelheden ingeademde vezels kunnen later asbestziektes ontstaan zoals asbestose, longkanker of pleura ontstaan.

In 1978 werd spuitasbest, dat veel werd gebruikt in schepen en gebouwen, verboden. Er is echter nog veel asbest in de Nederlandse gebouwen aanwezig, naar schatting enkele miljoenen kilo’s. Wij worden vaak ingehuurd om asbest golfplaten van het dak te verwijderen.

Wanneer er besloten wordt om een gebouw af te breken moet er ook een asbestinventarisatie gemaakt worden. Wanneer er asbest gevonden wordt komt dat in het rapport te staan die naar ons sloopbedrijf gestuurd wordt en die kan een asbestbedrijf inschakelen.

De Sloop-Gigant Rotterdam neemt de zorg voor het asbest ook op zich. Wij laten een gespecificeerd asbestbedrijf komen om het asbest op een zo veilig mogelijke manier te verwijderen en af te voeren waarna het slopen kan beginnen.

betonvloer-slopen-in-alblasserdam

Sloopwerk en de kosten in Rotterdam.

De meeste sloopopdrachten worden meestal voor een vaste prijs aangenomen. Naar aanleiding van de informatie die u ons op het offerteformulier verschaft, kunnen wij een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden.

Waaronder de tijd die wij aan het werk zijn en het gereedschap benodigd om bij u te slopen. Het is ook mogelijk een uurtarief af te spreken. Dit gebeurt meestal als de sloopklus bewerkelijker en tijdrovend is. Het gemiddelde uurtarief bij sloopbedrijven ligt tussen de 25 en 35 euro.

Als wij uw opdracht tegen een vaste prijs aannemen dan baseren wij deze prijs op de grootte van de sloopklus. U weet dan waar u aan toe bent en u komt niet meer voor verassingen te staan.

Sloopbedrijf Rotterdam ook in uw regio.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking. Dit houdt in dat wij u door heel Nederland kunnen voorzien van onze sloopwerkzaamheden. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, weet u precies wat een project gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. Met meer dan 100 vakbekwame slopers, die allemaal natuurlijk in het bezit zijn van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, kunnen wij u helpen in heel Zuid-Holland en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Of het nu is in de Schildersbuurt, Vogelwijk of Scheveningen, geen klus is te groot, geen stad te ver voor uw sloopbedrijf in Rotterdam.

Sloop Gigant is buiten Rotterdam ook werkzaam in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen.

Offerte sloopwerk.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige serre moet gesloopt worden om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw.

U zoekt in Rotterdam een sloopbedrijf die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wil voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen maximaal 2 werkdagen heeft u de offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat