Over ons.

Natuurlijk wilt u weten graag weten met wie u zaken doet en uiteraard stellen wij ons graag aan u voor. Op deze pagina leest u wie wij zijn, hoe Sloop Gigant zo succesvol is geworden in de loop der jaren en waarom wij de beste keuze zijn voor uw project. Lees snel verder om meer over ons te weten te komen.

Inhoudsopgave

Professioneel sloopbedrijf met allround kennis en ervaring.

Allereerst vertellen we u graag dat wij in de loop der jaren zijn gegroeid tot een allround sloopbedrijf met zorgvuldig uitgekozen professionals die samen de allround kennis bundelen als sleutel naar succes. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om transparant te communiceren met onze klanten en vinden het belangrijk om u professioneel bij te staan tijdens het proces van uw sloopproject. Of het nu gaat om een kleine of grote sloopprojecten, de specialisten van Sloop Gigant weten van aanpakken en ontzorgen u tijdens het project van A tot Z.

Sloopbedrijf Sloop Gigant kraan

De geschiedenis van Sloop Gigant.

Wij zijn een succesvol familiebedrijf, opgericht door Jesse Hilberts en Pascal Hilberts. Na het opdoen van enkele jaren sloopervaring was het tijd om het roer om te gooien en de opgedane kennis te ontwikkelen naar een eigen bedrijf. Zo is Sloop Gigant ontstaan. Inmiddels zijn wij al 27 jaar een succesvol sloopbedrijf met talloze succesvol afgeronde projecten en vele tevreden klanten. We zijn dan ook meer dan trots op wat wij hebben bereikt in de afgelopen jaren, maar hopen uiteraard dit nog veel verder uit te breiden in de jaren die gaan komen.

Alle sloopwerkzaamheden onder één dak.

Bij grote renovaties, verbouwingen of nieuwbouwprojecten kunnen sloopwerkzaamheden een belangrijk onderdeel zijn. Geen enkel sloopproject is het zelfde en daarom is het belangrijk om de juiste kennis en expertise in huis te hebben. Sloop Gigant heeft in tientallen jaren ervoor gezorgd dat alle experts allround opgeleid zijn om alle soorten sloopwerken te kunnen uitwerken. De juiste materialen, machines en gereedschappen hebben wij in eigen bezit om kosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden.

Voor ieder soort sloopwerk kunt u bij Sloop Gigant terecht. Wij slopen en ontzorgen!

Vrijblijvende offerte?

In heel Nederland kiest u voor Sloop Gigant.

Ongeacht waar in Nederland, uw project valt gegarandeerd binnen het werkgebied van Sloop Gigant. Wij kunnen met trots zeggen dat wij een landelijke dekking bieden met onze sloopservice. Onze experts staan ongeacht waar in Nederland voor u klaar. Wij hanteren door het hele land dezelfde tarieven en hebben meer dan honderd enthousiaste vaklieden in dienst die uw project vakkundig uitvoeren.

Sloop Gigant is er voor particulieren en bedrijven.

Wij hebben honderden sloopprojecten uitgevoerd voor verschillende doelgroepen en pakken ieder sloopproject met twee handen aan. Tot onze klanten mogen wij onder andere rekenen: gemeenten, fabrieken, talloze kantoren en bedrijven en ontelbare particulieren. Wij staan voor iedereen klaar ongeacht de omvang van uw sloopproject.

Gratis advies op maat en een vrijblijvende offerte.​

De experts van Sloop Gigant vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij u als onze klant. Het combineren van persoonlijke wensen en ideeën met onze expertise en kennis heeft al meermaals gezorgd voor fenomenale uitkomsten en prachtige resultaten. Om dit te kunnen behalen is het belangrijk om met elkaar in gesprek te zijn én te blijven met oog op het best haalbare resultaat.

Sloop Gigant biedt u gratis advies op maat om uw project meer mogelijkheden te bieden. Offertes verstrekken wij volledig gratis en vrijblijvend als aanvulling op onze advies. Wenst u geen gebruik te maken van onze diensten? Even goede vrienden. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan plannen we zo snel als mogelijk een startdatum in voor uw sloopproject.

Daarom kiest u voor Sloop Gigant.

Inmiddels bent u wat meer te weten gekomen over ons familiebedrijf Sloop Gigant en onze kwaliteiten. Maar wat maakt dat u kiest voor Sloop Gigant? We leggen u de voordelen graag uit.

We streven naar een transparante communicatie en duidelijkheid voor onze klanten. Service staat bij ons hoog in het vaandel evenals beschikbaarheid. De ruim 100 slopers van Sloop Gigant zijn één voor één allround opgeleid en in het bezit van een certificaat welke vakbekwaamheid en garantie biedt. Tevens zijn zij in het bezit van een Verklaring omtrent Gedrag en werken zij uiterst professioneel. Sloop Gigant is uitgebreid verzekerd om werkzaamheden en projecten veilig te stellen en u als klant zoveel mogelijk te beschermen tegen de weinige risico’s.

boren-in-beton-sloop-gigant

Sloop Gigant: certificaten en verzekeringen.

Wanneer u het sloopwerk door Sloop Gigant laat uitvoeren, kunt u op een fijne samenwerking rekenen. Sloop Gigant is namelijk goed verzekerd en in het bezit van meerdere certificaten.

Sloop Gigant is een erkend leerbedrijf en wij leiden de vakmannen van de toekomst op. Zo worden al onze slopers allround opgeleid en besteden wij geen werk uit. Dit ziet u niet alleen terug in de totale kosten, maar ook in het eindresultaat. Hieronder vindt u onze certificaten en verzekeringen.

Certficaten

Natuurlijk wilt u graag samenwerken met een gecertificeerd sloopbedrijf. Wij zijn in het bezit van het EBN certificaat. Het gaat hier om het ISO 9001 certificaat waardoor u verzekerd bent dat wij voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Bij het slopen van objecten moet er altijd rekening gehouden worden met asbest. Wij zijn dan ook in het bezit van het dNAA-certificaat. Hierdoor mogen wij asbest verwijderen en dit doen wij dan ook veilig en verantwoord.

Verzekeringen

Wij maken gebruik van een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering), dit houdt in dat wij verzekerd zijn voor eventuele materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Wij hebben tot op heden nog nooit gebruik hoeven te maken van deze verzekering, maar wij nemen graag het zekere voor het onzekere.

Deze verzekering hebben wij afgesloten bij Klaverblad verzekeringen en wij zijn verzekerd voor schade aan steigers, materialen en gereedschap, beschadiging van het bouwwerk en schade aan materialen van de opdrachtgever. Dit voelt wel zo fijn voor onze klanten en zo weet u dat u ons met een gerust hart in kunt huren.

Bespaar op uw offerte!

Wilt u het sloopwerk uit handen geven of bijvoorbeeld een woning laten ontruimen, dan kunt u geheel vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen, zodat we voor u een scherpe prijsberekening kunnen maken.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat