Circulair slopen.

Circulair slopen is belangrijker dan ooit. De huidige maatschappij vraagt om een duurzame manier van slopen. Door het steeds schaarser worden van grondstoffen, is het belangrijk om materialen en sloopafval nieuw leven in te blazen. Dankzij circulair slopen worden materialen gerecycled zodat deze gebruikt kunnen worden voor nieuwe bouwprojecten.

Bent u op zoek naar een circulair sloopbedrijf? Dan bent u bij Sloop Gigant aan het juiste adres. Hieronder leest u alles over circulair slopen.

Inhoudsopgave

Wat is circulair slopen?

Bij circulair slopen demonteren, verwijderen en slopen we dusdanig dat het materiaal en de grondstoffen die vrijkomen opnieuw gebruikt kunnen worden. Zie het als recycling voor andere bouwprojecten. Materialen die dankzij circulair slopen opnieuw kunnen worden gebruikt zijn bijvoorbeeld: deuren, kozijnen, houten balken, dakpannen, betonpuin, plafonds en systeemwanden. Sloop Gigant is dé expert op het gebied van circulair slopen.

Circulair slopen door Sloop Gigant

Waarom circulair slopen?

De reden waarom circulair slopen zo populair is, laat zich makkelijk raden. Circulair slopen is duurzaam. In een wereld waarin grondstoffen steeds schaarser worden, is het belangrijk dat we gebruikte grondstoffen een tweede leven geven. Want hoe mooi is het dat we van oud sloopafval weer nieuwe projecten kunnen bouwen! Voor onszelf en voor de generaties na ons.

Vrijblijvende offerte?

Welke aspecten van circulair slopen wij uitvoeren.

Wij voeren vrijwel alle aspecten van circulair slopen uit. Hieronder sommen we de meest voorkomende sloopwerkzaamheden voor u op:

Staat uw klus er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij deze tóch uitvoeren. Stuur ons een berichtje en vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Totaalsloop circulair slopen

Alles over circulair slopen.

Wij zijn een circulair sloopbedrijf voor zowel particulieren, bedrijven, vastgoedeigenaren als woningcorporaties.

Circulair slopen: hoe doen we dat?

Wanneer u ons vraagt voor uw sloopproject, komen we eerst bij u langs op locatie. Alles wordt in kaart gebracht en geïnventariseerd. Wat moet er gesloopt worden? Welke materialen kunnen we hergebruiken?

We presenteren u een totaalplan én een heldere prijsopgave. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn en kunnen we snel starten met de sloopwerkzaamheden. Wij streven ernaar minstens 90% van alle materialen te recyclen.

Circulair slopen: een specialisme

Circulair slopen vraagt om precisie en ervaring. In tegenstelling tot ‘normaal’ slopen, moet er secuur worden gewerkt omdat vrijwel alle grondstoffen en materialen hergebruikt worden. In de praktijk komt het erop neer dat er veel handmatig gesloopt zal moeten worden i.p.v. machinaal. Onze vakmensen hebben kennis en ervaring van materialen, duurzaam slopen en zijn gespecialiseerd in zorgvuldig demonteren. Ook het sorteren van het sloopafval en het op de juiste manier afvoeren van materialen behoort tot onze werkzaamheden.

Circulair slopen: materialen afvoeren

Juist bij circulair slopen is het afvoeren van alle bouwmaterialen ontzettend belangrijk! Het sloopafval moet duurzaam gesorteerd worden en voorzichtig worden afgevoerd zodat het eenvoudig opnieuw te gebruiken is. Voor een maximaal effect van circulair slopen, worden de materialen bij voorkeur gebruikt voor een bouwproject in uw eigen regio. Het afvoeren van materialen en sloopafval gebeurt op een veilige, nette en deskundige manier.

Waarom kiezen voor circulair sloopbedrijf Sloop Gigant?

  • Wij werken snel en flexibel. Zo kunnen we bijvoorbeeld flexibel opschalen wanneer er meer mensen nodig zijn.
  • Bij ons heeft u alle disciplines onder één dak.
  • We houden u continu op de hoogte van de vorderingen. Heldere communicatie staat bij ons op 1.
  • U krijgt bij ons een duidelijke prijsafspraak. Verrassingen achteraf: houden we niet van.
  • Onze vakmensen zijn opgeleid en zeer deskundig in circulair slopen. Sloop Gigant heeft al decennialang ervaring in alle soorten sloopwerkzaamheden.

Kosten circulair slopen.

De kosten van circulair slopen zijn geheel afhankelijk van uw wensen en de grootte van het project. Voor een duidelijke prijsopgave vraagt u ons om een offerte op maat. Wij komen graag bij u langs op locatie om de wensen, materialen en het project door te nemen.

Offerte aanvragen circulair slopen.

Wilt u het circulair slopen van uw pand laten uitvoeren door Sloop Gigant? En weten wat het u precies gaat kosten? Hieronder vraagt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.