Bel ons

06 4012 5121

Openingstijden

Maa - Vrij: 09:00 - 18:30

Casco slopen.

Casco slopen is het volledig strippen van een gebouw. Alleen het frame (stenen, beton en ijzer) blijven staan. Casco slopen kan nodig zijn wanneer een pand gerenoveerd wordt, een andere bestemming krijgt of ontruimd is. Hoewel casco slopen grof werk lijkt, is het juist belangrijk dat dit zeer secuur gebeurt. Het is daarom slim om een erkend sloopbedrijf in te huren voor deze klus.

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf dat uw pand casco kan opleveren? Bij Sloop Gigant bent u aan het juiste adres! Hieronder leest u alles wat u wilt weten over casco slopen.

Inhoudsopgave

Wat is casco slopen?

Casco slopen heeft als doel het volledig casco opleveren van een pand. Dit betekent dat alle inventaris wordt verwijderd en alleen het geraamte van een pand blijft staan. Steen, beton en ijzer dus.

Veel mensen vergissen zich erin hoeveel inventaris moet worden weggehaald bij casco slopen. Een kale inboedel is niet genoeg. Wat dacht u van systeemwanden, plafonds, kozijnen, deuren, vloeren, toiletten, keukens en ander sanitair. Niet alleen wordt dit gesloopt; het moet ook op een correcte, duurzame manier worden afgevoerd.

Kortom: casco slopen vraagt om gespecialiseerd sloopwerk. Bij Sloop Gigant hebben we tientallen jaren ervaring in het casco slopen van verschillende soorten panden. Van particuliere woningen tot bedrijfspanden.

Hotel of horecapand casco slopen

Waarom casco slopen?

Casco slopen is best vaak vereist. Vooral bij renovatie of een gewijzigd bestemmingplan. Om een voorbeeld te geven: een kantoorpand dat wordt omgebouwd tot appartementen. Een fabriekshal die juist een kantoorpand moet worden. De voorbeelden zijn eindeloos. Niet alleen vraagt dit om een andere indeling van het gebouw. Je wilt er tijdens het verbouwen en renoveren niet achter komen dat er nog gevaarlijke stoffen zoals asbest aanwezig zijn. Wanneer u casco slopen en casco strippen uitbesteed aan Sloop Gigant, kunt u erop vertrouwen dat het slopen nauwkeurig, volledig en grondig gebeurt.

Vrijblijvende offerte?

Casco slopen door Sloop Gigant.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het casco slopen van diverse gebouwen. Denk daarbij aan woningen, bedrijfspanden, kantoren, boerderijen, fabrieken, winkels en kerken. Ieder gebouw vraagt om een specifieke aanpak. Zo is er bij het casco strippen van een woning veel overleg nodig met de eigenaar. Bij een bedrijfspand is het vooral essentieel dat we alles weghalen zodat er een hele nieuwe stempel gedrukt kan worden op het pand. Bij oudere panden is het belangrijk dat ook alle oude elektra verwijderd wordt.

Casco slopen door vakmensen

Bij Sloop Gigant werken alleen vakmensen. Al onze professionals zijn opgeleid en gecertificeerd. Casco slopen is namelijk gevaarlijk werk dat bij voorkeur door ervaringsdeskundigen wordt gedaan. Er moeten immers secuur gesloopt worden omdat de frame van het pand niet mag beschadigen en er moeten zware materialen worden afgevoerd.

Goede machines

Wij beschikken tevens over alle materialen die nodig zijn voor casco slopen. Wij garanderen dat al onze machines van goede kwaliteit zijn.

Casco slopen is secuur werk

Voor een buitenstaander lijkt casco slopen ruig werk. Alsof we met een machine het hele pand leegslopen. In de praktijk is dit echter alles behalve waar. Casco slopen dient erg secuur te gebeuren. Niet alleen voor het veilig afvoeren van de materialen, maar ook voor het behoud van het frame en voor de veiligheid van onze medewerkers.

Casco slopen is bijna nooit zonder verrassingen

In de ruim 20 jaar dat wij casco slopen komen wij in vrijwel ieder pand wel een verrassing tegen. Dat kan helaas een minder leuke verrassing zijn zoals wanden vol scheuren of asbest, maar ook positieve verrassingen zoals een prachtig sierplafond dat onder een systeemplafond vandaan komt. Mochten er tijdens de sloopwerkzaamheden specialisten nodig zijn, kunnen wij deze direct inschakelen.

Casco slopen: puin afvoeren.

Bij casco slopen komt er ontzettend veel sloopafval vrij. Simpelweg omdat het hele pand gestript wordt. Ook betreft het vaak groot materiaal dat afgevoerd moet worden. Bij ons kunt u ervan op aan dat wij al het sloopafval netjes, veilig en deskundig afvoeren. Wij garanderen dat u een leeg en schoon pand opgeleverd krijgt. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Waar mogelijk zorgen wij voor recycling, zodat de afgevoerde materialen opnieuw gebruikt kunnen worden bij nieuwe projecten. Lees meer over circulair slopen.

Waarom kiezen voor Sloop Gigant?

Wij werken snel en flexibel. Zo kunnen we bijvoorbeeld flexibel opschalen wanneer er meer mensen nodig zijn.

  • Bij ons heeft u alle disciplines onder één dak.
  • We houden u continu op de hoogte van de vorderingen. Heldere communicatie staat bij ons op 1.
  • U krijgt bij ons een duidelijke prijsafspraak. Verrassingen achteraf: houden we niet van.
  • Onze vakmensen zijn opgeleid en zeer deskundig in casco slopen. Sloop Gigant heeft al decennialang ervaring in alle soorten sloopwerkzaamheden.

Kosten casco slopen.

Of u nu een groot of klein sloopproject heeft: bij Sloop Gigant krijgt u de scherpste prijs. Wij werken op twee manieren. Meestal tegen een betaalbaar uurtarief tussen de € 25,- en € 35,- per uur. Bij zeer grote sloopprojecten werken wij ook wel eens met een vaste projectprijs.

Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag hieronder een offerte op maat aan. U kunt altijd rekenen op een eerlijk en scherp prijsvoorstel.

Offerte aanvragen casco slopen.

Wilt u het casco slopen van uw pand laten uitvoeren door Sloop Gigant? En weten wat het u precies gaat kosten? Hieronder vraagt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.