Bel ons

06 4012 5121

Openingstijden

Maa - Vrij: 09:00 - 18:30

Hotel of horecapand casco slopen.

Het strippen van de binnenkant van een hotel of horecagelegenheid is essentieel om uit te voeren voordat een grote renovatie van start kan zijn. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het slopen van het vaste interieur die geen ondersteuningselementen zijn. Voorbeelden hiervan zijn niet-dragende muren, vloeren, keukens, sanitair, elektrische bedrading en dergelijke componenten en plafondmateriaal. Bij de Sloop-Gigant hebben we hier al 23 jaar ervaring mee, waardoor we jouw hotel of horecagelegenheid perfect casco opleveren.

Inhoudsopgave

Voor renovatie laat je je hotel of horecapand casco slopen.

Natuurlijk staan we bij de Sloop-Gigant ook klaar voor particuliere projecten, maar als jij een hotel of horecagelegenheid hebt die volledig gerestaureerd moet worden, is het casco strippen van het band een belangrijk onderdeel van dit project. Voordat je kunt opbouwen, moet je eerst afbouwen. Hoewel slopen misschien een leuk en geinig klusje lijkt, komt er veel expertise bij kijken. Huur daarom de professionals van de Sloop-Gigant in, om deze klus voor je uit te voeren. Op deze manier ben je er zeker van dat je hotel of horecagelegenheid goed en schoon wordt opgeleverd, zodat het volgende team aan de slag kan met de restauratie van je pand.

Hotel of horecapand casco slopen

Wat houdt het casco slopen van je hotel of horecapand in?

Wanneer het gaat om het casco slopen van een pand, kun je ervan uitgaan dat dit wordt gedaan om het gebouw voor te bereiden op renovatie. Wij begrijpen precies hoe we op de meest efficiënte en veilige manier het pand kunnen ontdoen van de onderdelen die niet meer nodig zijn, om dit puin vervolgens ook op de juiste manier te kunnen verwijderen en weg te gooien. Dit klinkt gemakkelijker dan het is. Vaak krijgen we te maken met gevaarlijke materialen zoals asbest, en dit gooi je natuurlijk niet zomaar in de vuilnisbak. Hier zijn speciale richtlijnen aan verbonden die de veiligheid van alle betrokkenen waarborgen.

Redenen om je hotel of horecagelegenheid te strippen.

Er zijn meerdere redenen die ervoor kunnen zorgen dat de strip van een hotel of horecagelegenheid nodig is. Hieronder zetten we een aantal veelvoorkomende redenen voor je op een rijtje:

  • Je hebt een hotel of horecagelegenheid gekocht en wil deze volledig van een nieuwe inrichting voorzien, waardoor renovatie gewenst is;
  • Het pand heeft funderingsproblemen welke hebben geleid tot schade in andere delen van het pand, waardoor het nodig is om het pand intern volledig of deels te strippen om dit probleem op te lossen;
  • Er blijkt al een tijd lang schimmel te groeien in het pand, bijvoorbeeld in de luchtkanalen, waar je pas op een laat moment achter komt. Soms is het niet meer mogelijk om deze groei op een efficiënte manier tegen te gaan en tegelijkertijd het hele pand intact te houden, dit kan een reden zijn om de hotel of horecagelegenheid te strippen of intern te slopen;
  • Je bent erachter gekomen dat je hotel of horecagelegenheid gevaarlijke materialen bevat die vanwege veiligheidsredenen moeten worden verwijderd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan asbest wat los is komen te zitten;
  • In het geval van schade als gevolg van brand, storm of een overstroming is er vaak restauratie nodig;
  • Naar aanleiding van inspectie blijkt dat bijvoorbeeld de elektriciteit of de leidingen niet meer voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden, waardoor deze allemaal gedemonteerd en verwijderd moeten worden. Dit kan een reden zijn om maar meteen het hele pand intern te strippen, zodat alles gerestaureerd kan worden en je een ‘schone’ start kunt maken.

Vrijblijvende offerte?

Hoe gaan we te werk bij de Sloop-Gigant?

Bij de Sloop-Gigant staan veiligheid en transparantie voorop. We vinden het belangrijk dat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je door ons een klus uit laat voeren. Daarom zullen we altijd in goed overleg een projectplan maken, dit is vooral belangrijk bij een groot project zoals het volledig strippen van een hotel of horecagelegenheid. Omdat we inmiddels alweer 23 jaar in het vak zitten en werken met professionals, weten we inhoudelijk ook precies hoe we te werk moeten gaan om de veiligheid van iedereen die betrokken is te waarborgen.

Analyse en planning

Onze werknemers komen allereerst langs op locatie om de structuur van je pand grondig te inspecteren. Op deze manier kunnen we bepalen welke componenten moeten blijven en welke we verwijderen. Tijdens deze inspectie maken we ook inzichtelijk welke elementen problemen kunnen veroorzaken of mogelijk gevaarlijk zijn. Vervolgens wordt er een plan opgesteld welke nageleefd wordt tijdens het casco slopen van jouw hotel of horecagelegenheid. Als er tijdens het project blijkt dat hiervan afgeweken moet worden, dan zullen we dit altijd eerst met je overleggen. Nogmaals: transparantie is belangrijk voor ons.

We verwijderen de gevaarlijke materialen zoals het hoort

Het komt regelmatig voor dat we in panden aan de slag gaan waar zich gevaarlijke stoffen, zoals asbest of hardnekkige schimmels, bevinden. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig verwijderen van deze stoffen. We volgens specifieke veiligheidsprocedures op, zodat we zeker weten dat we op de juiste manier aan het werk zijn, en er niemand gezondheidsgevaren loopt.

Van draagmuren blijven we af

Wanneer het gaat om het casco slopen van een hotel of horecagelegenheid, wil dit zeggen dat we de fundering en dragende elementen van een pand met rust laten. Het geraamte van het gebouw blijft staan, omdat het niet nodig is om deze te verwijderen of slopen wanneer restauratie gewenst is. Is het je wens om bepaalde ondersteuningsstructuren te verwijderen of te verplaatsen? Laat dit dan aan ons weten, het is altijd mogelijk om een oplossing te vinden. We kunnen bijvoorbeeld tijdelijke ondersteuningsstructuren plaatsen, zodat we het hotel of de horecagelegenheid naar jouw wensen casco kunnen opleveren.

We maken gebruik van de juiste uitrusting

Onze werknemers hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, dat is een voorwaarde om bij de Sloop-Gigant aan de slag te gaan. Dit is dan ook de reden dat al onze slopers uitgerust zijn in de juiste veiligheidskleding. Denk bijvoorbeeld aan reflecterende vesten, veiligheidsbrillen, veiligheidshelmen, steigers en liften die nodig zijn om de werkzaamheden op een zo veilig mogelijke manier uit te voeren. Er zijn niet voor niets veiligheidsmaatregelen in de sector van de sloop, het gaat hier om klussen waarbij we uiterst voorzichtig te werk moeten gaan om het beste en meest veilige werk af te kunnen leveren.

We verwijderen alle puin

Wij begrijpen natuurlijk ook dat het strippen van je hotel of horecagelegenheid de eerste stap is voor de restauratie van start kan gaan. Het zou daarom niet efficiënt zijn als onze slopers alle puin achter laten, zodat je mensen in moet huren om de site weer vrij te maken voor het nieuwe team die van start gaat met de restauratie. Onze specialisten ruimen daarom altijd alle puin op alvorens zij het pand verlaten. We zorgen dat we zeker weten dat er geen gevaarlijke materialen of andere belemmeringen achterblijven.

Veiligheid voorop

Wanneer je hebt besloten dat je de Sloop-Gigant in gaat huren voor het casco slopen van je hotel of horecagelegenheid, dan gaan wij je helpen met alle volgende stappen die ondernomen moeten worden. Wij zorgen ervoor dat je het overzicht niet kwijtraakt, en geen stress ervaart van alle acties die moeten worden uitgevoerd. Allereerst komen we langs om de structuur en het omliggende terrein te inspecteren, omdat veiligheid bij ons voorop staat.

Wij willen een oordeel vellen over de kwaliteit van het pand en de grond, en de toestand van alle omgevingscomponenten die betrokken zijn bij de sloop. Op deze manier weten we zeker dat we eventuele schadelijke materialen niet over het hoofd zien: we verwijderen deze allereerst voordat we verder gaan met de rest van de sloop. Bij de Sloop-Gigant hebben we specialisten in dienst wanneer het gaat om het identificeren en verwijderen van gevaarlijke materialen zoals asbest. Zo weten we zeker dat al deze materialen op een veilige en zorgvuldige materialen zijn verwijderd, voordat de daadwerkelijke casco sloop van start gaat.

Sloopbedrijf Sloop Gigant kraan

Huur de Sloop-Gigant in, dan weet je zeker dat je goed zit.

Als je niet goed weet hoe je het juiste bedrijf in moet huren voor de sloop van je hotel of horecagelegenheid, dan is het belangrijk dat je zeker weet dat het bedrijf wat je inhuurt gespecialiseerd is in sloop- en stripdiensten. De Sloop-Gigant begon 23 jaar geleden in Amsterdam, maar inmiddels voeren we onze werkzaamheden overal in Nederland uit. We zijn gespecialiseerd op het gebied van casco sloop, en weten daarom precies hoe we te werk moeten gaan. We onderhouden daarnaast altijd goed contact met jou en met de andere bedrijven met wie je werkt, bijvoorbeeld het restauratiebedrijf. Zo weten zowel jij als wij zeker dat we niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Neem contact op met de Sloop-Gigant voor meer informatie of uiteraard voor een offerte. We kunnen je voorzien van meer informatie over hoe we te werk gaan, en waarom een nette en efficiënte casco sloop van je hotel of horecagelegenheid zo belangrijk is, voor je aan de slag kunt met een restauratie. Onze experts staan je graag te woord en nemen je daarnaast ook graag mee in het proces: van offerte tot inspectie en van het projectplan tot en met de uitvoering.