Sloopbedrijf Amsterdam.

Zoekt u een sloopbedrijf in Amsterdam dat u kan bijstaan bij al uw sloopklussen? Sloop Gigant staat voor u klaar voor diverse sloopwerkzaamheden. Of het nu gaat om het verwijderen van draagmuren, het slopen van schoorstenen of zelfs het volledig ontmantelen van een huis, onze vakmensen draaien hun hand er niet voor om.

Vaak wordt sloopwerk wat minachtend bekeken, maar het vereist de nodige ervaring en expertise. Onze ervaren slopers helpen dagelijks zowel particulieren als bedrijven met sloopklussen in Amsterdam en omstreken. Sloopbedrijf Amsterdam heeft uitsluitend slopers in dienst die een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Hierdoor verzekeren we kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze diensten. Dit alles bieden we aan tegen betaalbare tarieven.

Inhoudsopgave

Waarom Sloopbedrijf Amsterdam?

Voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden moeten we voldoen aan de richtlijnen van Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Ons bedrijf is gecertificeerd met het BRL SVMS-007 certificaat, wat betekent dat we zowel eenvoudige als complexe sloopklussen op een efficiënte en veilige manier uitvoeren. Onze ervaren slopers werken altijd met professionele apparatuur en zorgen voor een nette afvoer van het afval.

Daarnaast heeft ons sloopbedrijf een landelijke dekking. Met meerdere steunpunten verspreid over heel Nederland, kunnen we snel ter plaatse zijn en u efficiënt van dienst zijn. Dit biedt niet alleen snelheid, maar vertaalt zich ook in kosteneffectiviteit voor u als klant.

sloopbedrijf-alblasserdam

Sterke punten Sloopbedrijf Amsterdam.

Wij staan bekend om onze professionaliteit en betaalbaarheid. Vakmanschap is voor ons van essentieel belang. Met 25 jaar ervaring zijn we al lange tijd actief in de regio Amsterdam. Onze groei en toenemende bekendheid hebben ervoor gezorgd dat we niet meer beperkt zijn tot alleen Amsterdam, maar een landelijke dekking bieden. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf dat u graag ontzorgt bij sloopwerkzaamheden in Amsterdam en omliggende gebieden.

Verder zijn dit enkele sterke punten van ons sloopbedrijf in Amsterdam:

 • Een perfecte organisatie
 • Een strakke planning
 • Medewerkers in dienst hebben, in het bezit van een veiligheidspaspoort
 • De beschikking over al het benodigd gereedschap
 • Uitgebreid wagenpark
 • Specialistisch sloopmateriaal
 • Milieuaspecten in ogenschouw nemende
 • Concurrerend slooptarief
 • Veiligheid voorop

Veilig slopen in regio Amsterdam.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten.

Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Vrijblijvende offerte?

Asbest verwijderen in Amsterdam.

Bij Sloop Gigant begrijpen we de complexiteit van asbestverwijdering en de noodzaak om dit veilig en grondig uit te voeren. Daarom bieden we gespecialiseerde asbestverwijderingsdiensten in Amsterdam aan.

Ons ervaren team beschikt over de vereiste certificeringen en expertise om asbest op een verantwoorde manier te verwijderen, waarbij veiligheid altijd voorop staat. We volgen strikte protocollen en zorgen voor een zorgvuldige sanering om ervoor te zorgen dat uw omgeving volledig vrij is van deze schadelijke stof.

Of het nu gaat om een kleinere klus of een groter project, Sloop Gigant staat garant voor professionele asbestverwijdering in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een veilige en grondige verwijdering van asbest, zodat u met een gerust hart verder kunt.

betonvloer-slopen-in-alblasserdam

Populaire projecten in Amsterdam en omstreken.

Hieronder vind u de meest populaire sloopwerkzaamheden in Amsterdam. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Amsterdam maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Amsterdam binnen een dag.

Grond afvoeren

Wanneer u werkzaamheden in uw tuin laat uitvoeren door een hovenier, dan regelt het hoveniersbedrijf ook het afvoeren van overtollig grond en zand voor u. Mocht u zelf aan de slag gaan in uw tuin, dan dient u natuurlijk zelf uw grond af te voeren.

U kunt er voor kiezen om zelf de grond af te voeren door dit naar de milieustraat in uw gemeente te brengen of een container of big bag te huren. Dit is bij een kleine hoeveelheid grond prima te doen, maar wat nou als u grotere hoeveelheden grond en zand kwijt wilt? Of als uw grond vervuild is? Dan word het al snel lastiger. In dat geval is het zeker het overwegen waard om het werk uit te besteden aan een full-service sloopbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel en vakmannen om de zware klus snel en goed voor u te klaren.

Sloopbedrijf Amsterdam heeft een landelijke dekking.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking, wat betekent dat wij door heel Nederland onze sloopdiensten kunnen aanbieden. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, krijgt u een helder beeld van de kosten van uw project. Op die manier voorkomen we verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Met meer dan 100 ervaren slopers, allen in het bezit van een veiligheidspaspoort en de vereiste certificaten, kunnen wij u van dienst zijn, van Dordrecht tot aan Friesland, en dit alles tegen dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver voor ons sloopbedrijf in Alblasserdam en omgeving. Of het nu gaat om Dam-West, Dam of Dam-Oost, wij leveren hoogwaardig werk tegen voordelige tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver voor ons sloopbedrijf in Dordrecht.

Offerte sloopwerk in Amsterdam.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen.

In Amsterdam een sloopbedrijf die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat