Sloopbedrijf Enschede.

Heeft u een betrouwbaar en betaalbaar sloopbedrijf in Enschede en omgeving nodig? Ons sloopbedrijf staat paraat om u te ondersteunen bij al uw sloopgerelateerde werkzaamheden. We bedienen niet alleen Enschede en de directe omgeving, maar bieden ook onze diensten aan in de rest van Overijssel. Hierbij kunt u denken aan diverse sloopprojecten, zoals het verwijderen van woningen, betonvloeren en schoorstenen. Naast deze projecten kunnen wij u ook bijstaan als full-service sloopbedrijf bij het boren in beton, het frezen van sleuven en het verwijderen van asbest.

Slopen is een zware en uitdagende taak waarvoor ervaring, kennis en doorzettingsvermogen nodig zijn. Wij werken exclusief met erkende monteurs die over deze kwaliteiten beschikken en natuurlijk in het bezit zijn van zowel een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) als alle benodigde certificaten. Of de klus nu klein of groot is, wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

Inhoudsopgave

Sloopbedrijf in Enschede, uw professionele partner.

Wij hebben ruime ervaring met sloopprojecten in Enschede en de omliggende regio. Onze sloopwerkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd met moderne technieken, ondersteund door een goed onderhouden en eigentijds machinepark. Dit machinepark is speciaal afgestemd op de sloopprojecten die wij realiseren. Naast het bezit van hydraulische kranen maken wij regelmatig gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers en magneten in het prachtige Enschede. Sloop Gigant staat klaar om uw sloopproject tot een succes te maken in Enschede en de omliggende gebieden. Of het nu gaat om de binnenstad, Roombeek, de woonwijken of de industriegebieden, wij zijn uw betaalbare slooppartner in Enschede!

Wij schuwen de kleine en de grote sloopprojecten niet waardoor wij zowel particulieren als bedrijven kunnen helpen. Zo kunnen wij u helpen met het verwijderen van behang, een draagmuur verwijderen of het slopen van een keuken.

Sloopbedrijf-enschede

Sloop Gigant is het sloopbedrijf in Enschede.

Wij zijn een professioneel en betaalbaar sloopbedrijf met een sterke nadruk op vakmanschap. Met 25 jaar ervaring zijn we al geruime tijd actief in Enschede. Door onze voortdurende groei en toenemende bekendheid zijn wij niet langer beperkt tot alleen de regio Noord-Holland, maar bieden wij nu onze diensten aan in heel Nederland. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf dat u graag helpt bij het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Enschede en omliggende gebieden. Hieronder vindt u onze sterke punten opgesomd:
 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Enschede werkt door heel Nederland.

Sloop Gigant biedt een landelijke dekking, wat betekent dat wij u door heel Nederland van dienst kunnen zijn met onze sloopactiviteiten. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, ontvangt u direct inzicht in de kosten van uw project. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Met een team van meer dan 100 vakbekwame slopers, allen in het bezit van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, staan wij paraat om u te helpen van Enschede tot aan Zeeland en van Groningen tot aan Den Helder, en dat alles tegen dezelfde tarieven. Of het nu gaat om sloopwerk in de stadskern, woonwijken, of industrieterreinen, wij leveren kwalitatief hoogwaardig werk tegen betaalbare tarieven.

Vrijblijvende offerte?

Populaire sloopwerkzaamheden in Enschede.

Hieronder vind u de meest populaire sloopwerkzaamheden in Enschede en omstreken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Enschede maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Enschede binnen een dag.

Grond afvoeren

Wanneer u werkzaamheden in uw tuin laat uitvoeren door een hovenier, dan regelt het hoveniersbedrijf ook het afvoeren van overtollig grond en zand voor u. Mocht u zelf aan de slag gaan in uw tuin, dan dient u natuurlijk zelf uw grond af te voeren.

U kunt er voor kiezen om zelf de grond af te voeren door dit naar de milieustraat in uw gemeente te brengen of een container of bigbag te huren. Dit is bij een kleine hoeveelheid grond prima te doen, maar wat nou als u grotere hoeveelheden grond en zand kwijt wilt? Of als uw grond vervuild is? Dan word het al snel lastiger. In dat geval is het zeker het overwegen waard om het werk uit te besteden aan een full-service sloopbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel en vakmannen om de zware klus snel en goed voor u te klaren.

Professioneel-plavuizen-laten-verwijderen-in-enschede

Een verantwoord sloopbedrijf in Enschede.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten. Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden:
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Enschede.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen. Een sloopbedrijf in Enschede nodig, die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat