Bel ons

06 4012 5121

Openingstijden

Maa - Vrij: 09:00 - 18:30

Bedrijfsontruiming.

Wanneer er voor uw bedrijf een verhuizing, verbouwing, sluiting of faillissement aankomt is het goed om op voorhand na te denken over de mogelijkheid het bedrijf te laten ontruimen door een ervaren ontruimingsbedrijf, zoals Sloop Gigant. Hoe dit in zijn werk gaat, wat dit voor u betekent en welke kosten hiermee gepaard gaan zijn onderwerpen die op deze pagina aan bod komen.

Inhoudsopgave

Wat is een bedijfsontruiming?

Een bedrijfsontruiming bestaat in ieder geval uit het leeghalen van het pand. De specialisten zullen de inboedel voor u verwijderen. De inboedel kan worden bewaard, opgeslagen, verhuisd, gedoneerd of weggegooid. Niets wordt zonder overleg gedaan. Maar, dit is zeker niet alles. Het kan zijn dat uw bedrijfspand niet alleen leeg, maar ook terug in originele staat moet zijn voor deze wordt opgeleverd. Dit kan soms nog een flinke klus zijn. Sloop Gigant heeft de juiste vakmannen die dit volledig voor u kunnen verzorgen. Het verwijderen van vloerbedekking, laminaat, gordijnen inclusief rails zijn voorbeelden die extra kunnen worden gedaan wanneer het pand leeg moet worden opgeleverd.

Bij terugbrengen naar de originele staat kunt u denken aan het verwijderen van systeemplafonds, bekabeling en tussenwanden e.d. Ook kan Sloop Gigant voor u de eindinspectie uit handen nemen incl. het inleveren van de sleutels bij de oplevering. Zo hebt u geen omkijken meer naar de bedrijfsontruiming en wordt dit tot in de puntjes voor u verzorgd.

Bedrijfsontruiming door Sloop Gigant

Waarom een bedrijf laten ontruimen?

Wanneer uw bedrijf tijdelijk of permanent gaat verhuizen of misschien zelfs volledig sluit, kan bedrijfsontruiming een enorme uitkomst bieden. Sloop Gigant heeft vakmannen in dienst die ervoor zorgen dat de inboedel van uw bedrijfs- of kantoorpand zorgvuldig wordt leeggeruimd van de oude locatie en, indien u wenst, worden verhuisd naar de nieuwe locatie. Vaak dient u bij oplevering van het oude bedrijfs- of kantoorpand oud tapijt en gordijnrails e.d. te verwijderen. Ook dit kan Sloop Gigant voor u overnemen, tot aan het inleveren van de sleutels aan toe.

Wat wij doen bij een bedrijfsontruiming.

Bij een bedrijfsontruiming werken de vakmannen van Sloop Gigant in de volgende stappen:

  • Inventarisatie van de inboedel;
  • Sorteren en wegbrengen / verhuizen / afvoeren / verkopen van de spullen;
  • Eventuele herstelwerkzaamheden naar wens;
  • Oplevering van het pand.

Vrijblijvende offerte?

Bedrijfsontruiming: Verhuizing van A naar B.

Wanneer uw bedrijf gaat verhuizen van locatie A naar locatie B, is een professionele bedrijfsontruiming een grote ontlasting voor u. We bekijken eerste de grootte van de inboedel en kijken samen met u welke van de spullen mee gaan naar de nieuwe locatie en welke spullen er kunnen worden afgevoerd ter verkoop, donatie, opslag of wat weggegooid mag worden.

Daarna zorgen onze mannen dat alles wat mee gaat naar uw nieuwe pand, zorgvuldig en secuur zal worden verhuisd van A naar B. Wanneer de verhuizing afgerond is kan Sloop Gigant voor u het oude pand bezemschoon en leeg opleveren. Zodat u zich kan focussen op het opstarten van uw bedrijf op de nieuwe locatie.

Kosten bedrijfsontruiming.

De kosten voor bedrijfsontruiming zijn totaal afhankelijk van een aantal prijsbepalende factoren. Zo is het de grootte van het bedrijfspand en de inboedel van grote invloed op de prijs. Hoe groter het bedrijfspand, hoe groter de inboedel, hoe hoger de totale kosten zullen zijn. Gezien ieder bedrijfspand en iedere inboedel anders is, raden wij u aan om voorafgaand aan de ontruiming altijd een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ieder bedrijf en dus ook iedere bedrijfsontruiming is anders.

Waarom u bij een bedrijfsontruiming voor Sloop Gigant kiest.

Sloop Gigant heeft de juiste vakmannen in dienst voor uw bedrijfsontruiming. Bij een (tijdelijke) verhuizing van uw bedrijf hebt u een hoop om te regelen en in goede banen te leiden. Wij nemen het fysieke gedeelte van u over m.b.t. de ontruiming, zodat u zich kunt focussen op het aanpassen van de processen binnen uw bedrijf en het ervoor zorgen dat uw bedrijf zo snel mogelijk verder kan op de nieuwe locatie.
Daarnaast hebt u mogelijkheid om extra werkzaamheden zoals een grondige schoonmaak of het verwijderen van tapijt en/of gordijnen incl. rails en andere zaken aan ons over te laten.

Zo maakt u het uzelf en uw collega’s tijdens verhuizing een stuk gemakkelijker. Onze vakmannen staan voor u klaar tijdens deze ingrijpende periode voor uw bedrijf.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat