Kantoor sloop.

Zoals onze naam – Sloop Gigant – al aangeeft, zijn wij professionals op het gebied van slopen. Sloop Gigant heeft al zo’n 27 jaar ervaring als sloopbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke service. Wij voeren werkzaamheden uit in zowel de particuliere als zakelijke markt. Het maakt niet uit of dit kleine of wat grotere sloopklussen zijn. Of het nou gaat om bouwkundige, civieltechnische of werktuigbouwkundige werkzaamheden, wij voeren het sloopproject met zorg en precisie voor u uit. Lees verder als u meer wilt weten over wat kantoorsloop inhoudt, hoe wij dit proces aanpakken en wat er allemaal bij een kantoorsloop om de hoek komt kijken.

Inhoudsopgave

Wat gebeurt er bij kantoorsloop?

Bij het slopen van een kantoor worden alle muren, plafonds, vloeren en noem het maar op tot op de bodem gesloopt. Het slopen kan verschillende soorten projecten betreffen, grote of kleine kantoorpanden van diverse materialen. Vaak is er bij een kantoorsloop renovatie als doel, of het creëren van woonruimtes in leegstaande kantoorpanden.

Waar het eigenlijk op neer komt is dat simpelweg elk soort kantoorpand gesloopt kan worden door Sloop Gigant, dit is onze specialiteit. De bereikbaarheid, complexiteit en omvang van het project maken hierbij geen verschil. Bij een kantoor wordt er altijd zorgvuldig en veilig gewerkt. Meer over het proces van de kantoorsloop van onze sloopservice en onze certificering leest u hier beneden.

boren-in-beton-sloop-gigant

Wanneer is het nodig om een kantoor te slopen?

Er zijn verschillende reden te noemen waarom een kantoorsloop nodig is. Een kantoor moet bijvoorbeeld tot de grond worden gesloopt als er een nieuw gebouw of nieuwe woning voor in de plaats moet komen. Vaak ziet u dat er door woningtekort in steden gebouwen zoals oude kantoorpanden totaal worden gesloopt om daar nieuwbouw huizen of appartementen voor starters of senioren te kunnen realiseren.

Leegstaande kantoorpanden komen in Nederland veel voor. Vaak wordt leegstand tegengegaan door ruimtes om te bouwen tot woningen. Een kantoorsloop vergt veel tijd en is precisie werk waarbij alle sloopmaterialen zorgvuldig gescheiden worden. Dit is verplicht en dient gedaan te worden in verband met duurzaamheid en het kunnen recyclen van de materialen.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan voor u aan de slag!

Vrijblijvende offerte?

Afvoer van sloopmaterialen na het slopen van uw kantoor.

Zoals al werd aangegeven in het stuk hierboven is het belangrijk om de materialen bij de sloop nauwkeurig te scheiden. We laten het puin niet bij u achter en voeren de materialen af naar de daarvoor bestemde stortplek. Op de stortplaats zullen de materialen zorgvuldig worden gescheiden, waarna ze verwerkt en gerecycled worden.

Er zijn een hoop verschillende soorten materialen die vrij kunnen komen tijdens de sloopt van een (leegstaand) kantoor. Een aantal van deze zijn:

 • Dakafval
 • Puinafval
 • Grofvuil
 • Bouwafval
 • Houtvuil

De afvoer van het puin en de vuilmaterialen zit tevens bij de prijs van de sloop inbegrepen. Indien u wenst om bepaalde sloopmaterialen aan u over te dragen in plaats van deze naar de stortplaats te brengen, dan is dit mogelijk in overleg met ons.

Erkend en gecertificeerd voor sloopwerkzaamheden.

Sloop Gigant is officieel erkend en gecertificeerd. Wij slopen volledig volgens de eisen zoals deze zijn opgesteld door Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn in het bezit van het zogenoemde BRL SVMS-007 certificaat voor slopenwerkzaamheden. Door onze expertise kunnen wij de meest complexe sloopwerkzaamheden op een veilige en efficiënte wijze voor u uitvoeren. We gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten.

Het hebben van de BRL SVMS-007 certificering brengt vele voordelen met zich mee:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Kantoorsloop proces in stappen.

Het slopen van een kantoor bij een gecertificeerd bedrijf zoals Sloop Gigant kent een bepaald sloopproces dat vaststaat. Het sloopproces kent de volgende stappen:

 • Als eerste vraagt u een offerte bij ons aan zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U vult de offerte via ons online invulformulier in en dan zorgen wij voor een prijsopgave. Wij garanderen bovendien een snelle reactie van binnen 24 uur.
 • U bent enthousiast geworden van onze professionele sloopservice en overtuigd van de lage prijs voor top kwaliteit service.
 • De volgende stap is dat wij contact met u opnemen en alle documenten en de locatie van het sloopproject gaan bekijken. Door dit te doen krijgen wij een goed beeld van de stoffen waarmee we te maken krijgen en de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat zal vrijkomen. Ook inventariseren we of er eventuele verontreinigde sloopmaterialen vrij kunnen komen. Als wij verontreinigde sloopmaterialen tegenkomen, dan kunnen wij deze verwijderen door middel van onze Asbest saneerders. Deze zijn evenals de professionals uit de sloop gecertificeerd op veiligheid en milieu kundigheid. Tot slot maken wij een risicoanalyse van de omgeving van het sloopobject en voor de arbeidsveiligheid.
 • Als wij de gegevens van de stap hierboven (stap 2) hebben bestudeerd, dan wordt er een professioneel sloopplan opgesteld. In het sloopplan wordt beschreven hoe wij de materialen die vrijkomen veilig en op een milieukundige wijze kunnen scheiden en afvoeren. Ook worden er diverse veiligheidsmaatregelen beschreven. Tot slot weergeven wij uw eisen systematisch.
 • Na het voltooien van het sloopplan gaan we aan de slag met de uitvoering van de kantoorsloop. De sloopwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door professioneel personeel op het gebied van veilig en milieukundig sloopwerk.
 • Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat de locatie van de sloopplaats veilig en toegankelijk is voor de omgeving en sloopwerkers.
 • De laatste stap is de oplevering van het project. Dit wordt schriftelijk in overleg met u vastgesteld. We zullen een stoffenverantwoording opstellen van alle vrijkomende sloopmaterialen zoals eerder beschreven. Indien u wilt, mogen de sloopmaterialen aan u worden overhandigd in plaats van aan de daar toe bestemde stortplek. Dit mag in overleg.

Vraag hier uw offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag!

Sloopbedrijf Sloop Gigant kraan

Wij houden rekening met de omgeving.

Er wordt bij de werkzaamheden van een sloop altijd rekening gehouden met de omgeving van het project. Er zal altijd communicatie met de directe omgeving blijven zodat iedereen weet waar hij of zij tijdens het sloopproces aan toe is. We blijven daarom vóór, tijdens en na het sloopproject in gesprek met de stakeholders en betrokkenen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u hulp nodig bij het slopen van uw kantoorpand? Wij van Sloop Gigant helpen u graag. Mocht u nog vragen hebben wat betreft kantoorsloop in het algemeen of het inhuren van Sloop Gigant als sloopbedrijf voor uw klus, neem gerust contact met ons op! Wij zijn per telefoon of e-mail bereikbaar.