Sloopbedrijf Hoogezand.

Heeft u een betrouwbaar en betaalbaar sloopbedrijf nodig in Hoogezand en omgeving? Ons sloopbedrijf staat klaar om u te assisteren bij alle sloopwerkzaamheden. Sloopbedrijf Hoogezand bedient niet alleen de regio Hoogezand, maar ook omliggende gebieden, waaronder Groningen en omstreken. Denk hierbij aan diverse sloopprojecten, zoals het verwijderen van woningen, betonvloeren en schoorstenen. Dit is echter niet beperkt tot onze dienstverlening. Als full-service sloopbedrijf bieden wij tevens ondersteuning bij betonboren, sleuven frezen en asbestverwijdering.

Slopen is fysiek zwaar en uitdagend werk dat ervaring, kennis en doorzettingsvermogen vereist. Wij werken uitsluitend met erkende monteurs die over deze kwaliteiten beschikken en die uiteraard in het bezit zijn van een VOG-verklaring en alle benodigde certificaten. Of het nu gaat om een kleine of grote klus, wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

Om sloopwerkzaamheden uit te voeren, hanteren wij de richtlijnen van Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Ons sloopbedrijf is in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat, waarmee wij waarborgen dat zowel eenvoudige als complexe sloopprojecten op een efficiënte en veilige manier worden uitgevoerd. Onze erkende slopers gaan altijd vakkundig te werk met professionele apparatuur en zorgen ervoor dat het afval netjes wordt afgevoerd. Hierdoor heeft u geen zorgen over uw werkzaamheden en hoeft u ons alleen te informeren over wat gesloopt mag worden.

Inhoudsopgave

Sloopbedrijf in Hoogezand, uw professionele partner.

Wij hebben veel ervaring met sloopprojecten in Hoogezand en omstreken. Zo slopen wij alleen via moderne technieken en beschikken wij over een goed onderhouden en moderne machinepark. Deze machinepark is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Zo zijn wij niet alleen in het bezit van hydraulische kranen maar maken wij ook vaak gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers, en magneten in onze mooie stad Hoogezand. Sloop Gigant helpt uw sloopproject tot een succes te maken in heel Hoogezand en omstreken. Van de Foxham tot aan Kalkwijk, wij zijn uw betaalbare sloopbedrijf in Hoogezand!

Wij schuwen de kleine en de grote sloopprojecten niet waardoor wij zowel particulieren als bedrijven kunnen helpen. Zo kunnen wij u helpen met het verwijderen van behang, een draagmuur verwijderen of het slopen van een keuken.

Sloopbedrijf-hoogezand

Sloop Gigant is het sloopbedrijf in Hoogezand.

Wij zijn professioneel en betaalbaar. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben al 25 jaar ervaring en zijn al een hele tijd actief in Hoogezand. Door dat wij steeds maar doorgroeien en ons naamsbekendheid alleen maar groter wordt,  zijn wij niet meer alleen werkzaam in regio Noord-Holland maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf die u graag helpt met het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Amsterdam en omringende plaatsen.

Hieronder vindt u onze sterke punten opgesomd:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Hoogezand werkt door heel Nederland.

Sloop Gigant biedt landelijke dekking, wat betekent dat wij door heel Nederland onze sloopdiensten aanbieden. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, krijgt u helder inzicht in de kosten van uw project. Op deze manier voorkomt u verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Met meer dan 100 vakbekwame slopers, allen voorzien van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, staan wij klaar om u van dienst te zijn van Hoogezand tot Zeeland, en van Den Helder tot Hoogezand, en dat alles tegen dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver voor ons sloopbedrijf in Hoogezand en omliggende gebieden.

Vrijblijvende offerte?

Populaire sloopwerkzaamheden in Hoogezand.

Hieronder vind u de meest populaire sloopwerkzaamheden in Hoogezand en omstreken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Indien u overweegt uw woning te verbouwen en de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of als u een tussenmuur tussen de gang en de woonkamer wilt verwijderen om meer woonruimte te creëren, is het mogelijk om een draagmuur te verwijderen of een muur uit te breken. Op deze manier kunt u de ruimte opnieuw indelen volgens uw wensen.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Hoogezand maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Hoogezand binnen een dag.

Grond afvoeren

Wanneer u werkzaamheden in uw tuin laat uitvoeren door een hovenier, dan regelt het hoveniersbedrijf ook het afvoeren van overtollig grond en zand voor u. Mocht u zelf aan de slag gaan in uw tuin, dan dient u natuurlijk zelf uw grond af te voeren.

U kunt er voor kiezen om zelf de grond af te voeren door dit naar de milieustraat in uw gemeente te brengen of een container of bigbag te huren. Dit is bij een kleine hoeveelheid grond prima te doen, maar wat nou als u grotere hoeveelheden grond en zand kwijt wilt? Of als uw grond vervuild is? Dan word het al snel lastiger. In dat geval is het zeker het overwegen waard om het werk uit te besteden aan een full-service sloopbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel en vakmannen om de zware klus snel en goed voor u te klaren.

Professioneel-plavuizen-laten-verwijderen-in-hoogezand

Een verantwoord sloopbedrijf in Hoogezand.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten. Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden:
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Hoogezand.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen. Een sloopbedrijf in Hoogezand nodig, die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat