Bel ons

06 4012 5121

Openingstijden

Maa - Vrij: 09:00 - 18:30

Keuken demonteren kosten.

Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen of wilt u uw huidige keuken gedeeltelijk laten verwijderen? U wilt natuurlijk eerst weten wat de kosten voor het slopen van uw keuken zijn. Op deze pagina vindt u handige bespaartips en de gemiddelde kosten voor het demonteren of slopen van uw keuken. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Inhoudsopgave

Wat kost het demonteren van een keuken?

Gaat u een nieuwe keuken kopen en wilt u daarbij delen uit uw huidige keuken hergebruiken? Misschien wilt u wel een keukenrenovatie uit laten voeren? Dan ontkomt u er natuurlijk niet aan om de oude keuken eerst te verwijderen. U kunt hierbij zelf kiezen of u onderdelen wilt behouden of dat u de algehele keuken wilt laten slopen. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Onze erkende vakmannen demonteren of slopen uw keuken vakkundig en snel. Wij zijn onderaan de streep ook nog eens het voordeligst en zorgen wij ervoor, dat uw oude keuken netjes blijft waar u beslist om deze te laten demonteren. Zo krijgt u geen beschadigingen aan de muur, vloer of plafond. De tarieven voor het laten demonteren van uw keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren. Later op deze pagina zullen wij hier wat dieper op ingaan maar hierbij geldt eigenlijk, hoe meer tijd onze vakmannen bezig zijn met uw keuken, hoe hoger de uiteindelijke prijs. Vandaar dan ook, dat het demonteren van een keuken, een stuk duurder is dan het slopen. Onze specialisten mogen dan veel preciezer te werk gaan.

Hieronder vindt u een handige overzicht waarbij u in één handig overzicht de kosten voor het demonteren van een keuken kan zien:

Hierboven ziet u de gemiddelde kosten voor het demonteren van een keuken, maar hoe zijn de prijzen nu precies opgebouwd? Hieronder vindt u een tabel waarbij u precies kunt zien hoe de kosten zijn opgedeeld. Zo kunt u zien dat 65% van de kosten naar de arbeid van onze specialisten gaan, en 35 % van de kosten gaan naar het afvoeren van de keuken.

DienstKosten
Demonteren keuken€ 200,- – € 400,-
Afvoeren van keuken€ 100,- – € 250,-
Wandtegels verwijderen€ 50,- – € 150,-
Sausklaar stucen€ 8,- – € 22,- per m2

*Bovenstaande zijn gemiddelde prijzen en kunnen afwijken van uw persoonlijke prijsindicatie
**Wanneer u een gedeelte van uw keuken laat slopen is de prijs afwijkend van bovenstaande prijzen

keuken-slopen

Hoe ziet de prijsopbouw van het demonteren van een keuken eruit?

Hierboven ziet u de gemiddelde kosten voor het demonteren van een keuken, maar hoe zijn de prijzen nu precies opgebouwd? Hieronder vindt u een tabel waarbij u precies kunt zien hoe de kosten zijn opgedeeld. Zo kunt u zien dat 65% van de kosten naar de arbeid van onze specialisten gaan, en 35 % van de kosten gaan naar het afvoeren van de keuken.

DienstKosten
Demonteren keuken€ 200,- – € 400,-
Afvoeren van keuken€ 100,- – € 250,-
Wandtegels verwijderen€ 50,- – € 150,-
Sausklaar stucen€ 8,- – € 22,- per m2

*Bovenstaande zijn gemiddelde prijzen en kunnen afwijken van uw persoonlijke prijsindicatie
**Wanneer u een gedeelte van uw keuken laat slopen is de prijs afwijkend van bovenstaande prijzen

Vrijblijvende offerte?

Welke keuzes bepalen de kosten voor het demonteren van een keuken?

Heeft u geen zin, tijd of de kennis om uw keuken zelf te demonteren? Laat uw keuken dan zorgvuldig demonteren door Sloop Gigant. Het laten demonteren van een keuken hoeft helemaal niet duur te zijn en wij zijn onderaan de streep altijd het voordeligst. De totale kosten die wij u berekenen zijn afhankelijk van enkele factoren. Hieronder sommen wij deze voor u op.

Het formaat van uw keuken

Hoe langer onze vakman bezig is met het demonteren van uw keuken, hoe hoger de prijs. Als een keuken dus aanzienlijk groter is dan een andere keuken, dan zijn de kosten hoger. Het demonteren van keuken met een L-vorm of U-vorm kost ook meer tijd om te demonteren. Heeft uw keuken veel keukenkasten en wilt u deze allemaal hergebruiken, verkopen of weggeven? Ook dan is onze specialist langer bezig.

Keuken afvoeren of niet?

Mocht u onderdelen van een keuken niet hergebruiken en wilt u deze simpelweg laten slopen? Dan scheelt dit natuurlijk in de totale kosten omdat de vakman minder nauwkeurig te werk hoeft te gaan. Er komen wel kosten bij om uw keuken dan af te voeren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw afval zelf af te voeren.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons een container te laten leveren. Dit is alleen nodig als u veel afval verwacht. Anders kan onze vakman uw afval afvoeren in onze bus of aanhanger.

Bereikbaarheid van de keuken

Wilt u dat wij ook delen of de algehele keuken voor u afvoeren? Dan is het natuurlijk een stuk voordeliger als uw keuken makkelijk bereikbaar is. Zo is het natuurlijk het makkelijkst als onze specialist uw oude keuken via de voordeur kan afvoeren. Het komt natuurlijk ook voor dat een keuken zich op een hogere verdieping bevind, dan zijn de totale kosten natuurlijk hoger. Moet onze vakman omlopen om bij de container te komen? Of misschien is er een andere reden dat onze keukenspecialist meer tijd nodig heeft om de keuken af te voeren? Dan ziet u dit vrijwel altijd terug in de prijs voor het demonteren van uw keuken.

Verwijderen keukentegels

Het verwijderen van uw keukentegels is optioneel. Het kan zijn dat u dit liever zelf wilt doen om zo kosten te drukken. Wanneer Sloop Gigant dit voor u uit handen neemt is dit natuurlijk mogelijk. Wilt u de keukentegels hergebruiken in uw nieuwe keuken of een andere kamer in uw woning? Dan zal onze sloper extra secuur en voorzichtig te werk gaan bij het verwijderen van de tegels. Mochten de tegels heel stevig gelijmd zijn en de sloper loopt er tegenaan dat hij ze niet voorzichtig verwijderd krijgt, zal hij dit direct met u bespreekbaar maken.

Het secuur en nauwkeurig verwijderen van uw tegels is natuurlijk extra werk waardoor de totale kosten omhoog zullen gaan. Heeft u de tegels niet meer nodig? Kies dan voor slopen omdat dit veelal scheelt in de kosten.

Handige bespaartips bij het demonteren van uw keuken.

Steek uw handen uit de mouwen

Waar u kunt helpen, scheelt dat in de kosten. U kunt ons natuurlijk altijd benaderen om te vragen bij wat voor klussen uzelf kunt helpen. Denk hierbij aan het opruimen van rotzooi en zorg voor een schone werkomgeving voor onze specialisten zodat deze snel aan de klus kunnen gaan. Overal waar u voor ons tijd kunt besparen, bespaart u dus op de totale kosten.

Uw keuken verkopen

Laat uw oude keuken niet direct afvoeren maar verkoop deze door. Zo kunt u een deel van de kosten terug verdienen door bepaalde onderdelen van uw oude keuken te demonteren, en deze door te verkopen. U kunt natuurlijk ook de tegels verkopen of weggeven.

Kies voor een professioneel bedrijf

Kies voor een goede vakman van Sloop Gigant. U kent het gezegde, goedkoop is duurkoop. Wij zijn een professioneel sloopbedrijf dat efficiënt te werk gaat. Zorgen wij ervoor, dat uw waterleidingen, gasaansluitingen en electriciteitsdraden ongedeerd blijven, en hoeft u achteraf geen schade te laten herstellen. Omdat wij snel te werk gaan scheelt dit ook altijd veelal in de kosten.

Offerte aanvragen keuken demonteren

Om u een juiste prijs te kunnen berekenen voor het slopen van uw oude keuken verzoeken wij u om bij ons een offerte aan te vragen. Maakt u gebruik van ons online offerteformulier en geef uw wensen aan. Als u foto’s meestuurt van de huidige situatie en aangeeft wat er gesloopt moet worden kunnen wij onze sloopprijs beter berekenen. Zo blijft het lastig om een exacte prijs op te geven. Omdat wij niet willen dat u voor verrassingen komt te staan, raden wij u altijd aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wij willen graag weten of u vloertegels of andere onderdelen van uw keuken wilt behouden en of er bijvoorbeeld een draagmuur verwijderd mag worden. Omdat wij een professioneel en compleet sloopbedrijf zijn, kunnen wij u helpen met alle facetten qua het demonteren van een keuken. Wij voeren al het puin en bouwafval overeenkomstig uw wens af naar de afvalverwerking in uw gemeente. Ons advies; vraag bij meerdere sloopbedrijven een offerte aan. Zo stelt u zichzelf in de gelegenheid te vergelijken en kosten te besparen. Let goed op de transparantie van de uitgebrachte offertes.