Bel ons

06 4012 5121

Openingstijden

Maa - Vrij: 09:00 - 18:30

Sloopvergunning.

Wat u ook wenst te laten slopen, uw huis, bedrijfspand, instellingen of klein sloopwerk, heeft u hiervoor een sloopvergunning nodig? In de meeste gevallen is het antwoord ja. De aanvraag voor een sloop vergunning dient te geschieden in de gemeente waar de sloop plaats gaat vinden. De aanvraag voor een sloopvergunning is per gemeente verschillend.

Inhoudsopgave

Heeft u een sloopvergunning nodig?

U kunt dan ook het beste bij uw gemeente navragen wat de regels zijn omtrent uw sloop en wat u moet doen om een sloopvergunning aan te vragen. Bij de meeste gemeenten werkt het zo dat sloopvergunningen zijn opgegaan in het Bouwbesluit. Daarom wordt er tegenwoordig gesproken over een sloopmelding.

Als u voornemens iets aan het slopen bent zoals een schoorsteen of badkamer dan kunt u in de meeste gevallen (online) een vragenlijst invullen. Na afloop ziet u dan in het overzicht of uw vergunningen moet aanvragen of meldingen moet doen.

Daarnaast wordt ook nog eens gecontroleerd of u een omgevingsvergunning aan moet vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij het plaatsen van een dakkapel. Doorgaans is het zo dat u binnen 5 dagen bericht krijgt dat uw aanvraag in behandeling is genomen. U leest het goed, ook slopen is plannen en soms gaat er enige tijd overheen voordat u, met toestemming, aan de slag kunt (laten) gaan.

Sloopwerk kosten

Sloopvergunning aanvragen!

Wij kunnen elke klus uit uw handen nemen van een muur uitbreken tot aan asbest verwijderen, wij weten welke manieren van aanvragen het meest succesvol zijn. Wij kunnen ons voorstellen hoe belangrijk zo een vergunning voor u kan zijn en vragen deze namens u, nadat u ons de opdracht gegund heeft, voor u aan.

U hoeft hiervoor enkel contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons. Surft u nog verder over onze informatieve site en anders hopen wij u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *