Sloopbedrijf Woerden.

Een betrouw- en betaalbare sloopbedrijf in Woerden en omgeving nodig? Ons sloopbedrijf helpt u met alle werkzaamheden die met slopen te maken hebben. Sloopbedrijf Woerden kan u van dienst zijn in heel Woerden en omgeving maar wij kunnen u natuurlijk ook van dienst zijn in regio Utrecht. Denk hierbij aan sloopprojecten zoals het slopen van woningen, betonvloeren en het verwijderen van schoorstenen. Dit zijn natuurlijk niet de enige werkzaamheden waar wij u mee kunnen helpen. Als full-service sloopbedrijf staan wij ook voor u klaar bij het boren in beton, het frezen van sleuven, en het verwijderen van asbest.

Slopen is zwaar en lastig werk. Voor sloopwerk is ervaring, kennis en doorzettingsvermogen nodig. Wij werken alleen met erkende monteurs die deze kwaliteiten bezitten en die natuurlijk in het bezit zijn van zowel een VOG-verklaring als alle benodigde certificaten. Geen klus is te klein of groot. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Om sloopwerkzaamheden te mogen verrichten, moet er gesloopt worden volgens de eisen van Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat. Zo zorgen wij ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. Onze erkende slopers gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten en zorgen er voor dat het vuil netjes wordt afgevoerd. Zo heeft u verder geen omkijken naar uw werkzaamheden en hoeft u ons alleen aan te geven wat er gesloopt mag worden.

Inhoudsopgave

Sloopbedrijf in Woerden, uw professionele partner.

Wij hebben uitgebreide ervaring met sloopprojecten in Woerden en de nabije omgeving. Onze slooptechnieken zijn modern en we beschikken over een goed onderhouden en eigentijds machinepark dat specifiek is aangepast aan de projecten die wij uitvoeren. Naast hydraulische kranen maken wij frequent gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers en magneten in onze prachtige stad Woerden. Sloop Gigant staat klaar om uw sloopproject tot een succes te maken in heel Woerden en omgeving, of het nu de Visbuurt betreft of Wierbalg. Wij zijn uw betaalbare sloopbedrijf in Woerden!

Wij schuwen de kleine en de grote sloopprojecten niet waardoor wij zowel particulieren als bedrijven kunnen helpen. Zo kunnen wij u helpen met het verwijderen van behang, een draagmuur verwijderen of het slopen van een keuken.

Sloopbedrijf-woerden

Sloop Gigant is het sloopbedrijf in Woerden.

Wij zijn professioneel en betaalbaar. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben al 25 jaar ervaring en zijn al een hele tijd actief in Woerden. Door dat wij steeds maar doorgroeien en ons naamsbekendheid alleen maar groter wordt,  zijn wij niet meer alleen werkzaam in regio Noord-Holland maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf die u graag helpt met het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Utrecht en omringende plaatsen.

Hieronder vindt u onze sterke punten opgesomd:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Woerden werkt door heel Nederland.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking, wat betekent dat wij u door heel Nederland kunnen voorzien van onze sloopactiviteiten, met Woerden als ons specifieke werkgebied. Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte ontvangt u duidelijk inzicht in de kosten van uw project. Zo vermijdt u verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Met meer dan 100 vakbekwame slopers, allen in het bezit van een veiligheidspaspoort en de vereiste certificaten, staan wij paraat om u te assisteren, van Woerden tot Zeeland en van Zeeland tot Groningen, en dat allemaal tegen dezelfde tarieven. Voor sloopwerkzaamheden in Woerden en omgeving geldt: geen klus is te groot, geen stad te ver. Of het nu gaat om de Visbuurt, Wierbalg of andere delen van Woerden, wij leveren kwalitatief goed werk tegen voordelige tarieven.

Vrijblijvende offerte?

Populaire sloopwerkzaamheden in Woerden.

Hieronder vind u de meest populaire sloopwerkzaamheden in Woerden en omstreken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Woerden maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Woerden binnen een dag.

Grond afvoeren

Wanneer u werkzaamheden in uw tuin laat uitvoeren door een hovenier, dan regelt het hoveniersbedrijf ook het afvoeren van overtollig grond en zand voor u. Mocht u zelf aan de slag gaan in uw tuin, dan dient u natuurlijk zelf uw grond af te voeren.

U kunt er voor kiezen om zelf de grond af te voeren door dit naar de milieustraat in uw gemeente te brengen of een container of bigbag te huren. Dit is bij een kleine hoeveelheid grond prima te doen, maar wat nou als u grotere hoeveelheden grond en zand kwijt wilt? Of als uw grond vervuild is? Dan word het al snel lastiger. In dat geval is het zeker het overwegen waard om het werk uit te besteden aan een full-service sloopbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel en vakmannen om de zware klus snel en goed voor u te klaren.

Professioneel-plavuizen-laten-verwijderen-in-woerden

Een verantwoord sloopbedrijf in Woerden.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten. Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden:
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Woerden.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen. Een sloopbedrijf in Woerden nodig, die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat