Sloopbedrijf Nieuwegein.

Een betrouw- en betaalbare sloopbedrijf in Nieuwegein en omgeving nodig? Ons sloopbedrijf helpt u met alle werkzaamheden die met slopen te maken hebben. Sloopbedrijf Nieuwegein kan u van dienst zijn in heel Nieuwegein en omgeving maar wij kunnen u natuurlijk ook van dienst zijn in regio Nieuwegein. Denk hierbij aan sloopprojecten zoals het slopen van woningen, betonvloeren en het verwijderen van schoorstenen. Dit zijn natuurlijk niet de enige werkzaamheden waar wij u mee kunnen helpen. Als full-service sloopbedrijf staan wij ook voor u klaar bij het boren in beton, het frezen van sleuven, en het verwijderen van asbest.

Slopen is zwaar en lastig werk. Voor sloopwerk is ervaring, kennis en doorzettingsvermogen nodig. Wij werken alleen met erkende monteurs die deze kwaliteiten bezitten en die natuurlijk in het bezit zijn van zowel een VOG-verklaring als alle benodigde certificaten. Geen klus is te klein of groot. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Om sloopwerkzaamheden te mogen verrichten, moet er gesloopt worden volgens de eisen van Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat. Zo zorgen wij ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. Onze erkende slopers gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten en zorgen er voor dat het vuil netjes wordt afgevoerd. Zo heeft u verder geen omkijken naar uw werkzaamheden en hoeft u ons alleen aan te geven wat er gesloopt mag worden.

Inhoudsopgave

Sloopbedrijf in Nieuwegein, uw professionele partner.

Wij hebben ruime ervaring met sloopprojecten in Nieuwegein en omgeving. Onze sloopmethodes zijn gebaseerd op moderne technieken, en wij beschikken over een goed onderhouden en eigentijds machinepark dat specifiek is afgestemd op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Naast hydraulische kranen maken wij regelmatig gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers en magneten. Sloop Gigant staat garant voor het succesvol voltooien van uw sloopproject in heel Nieuwegein en omstreken. Of het nu gaat om Vreeswijk, Jutphaas, of andere wijken in Nieuwegein, wij zijn uw betaalbare sloopbedrijf!

Wij deinzen niet terug voor zowel kleine als grote sloopprojecten, waardoor wij zowel particulieren als bedrijven van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om het verwijderen van behang, het weghalen van een draagmuur of het slopen van een keuken, wij staan voor u klaar.

Sloop Gigant is het sloopbedrijf in Nieuwegein.

Wij zijn een professioneel en betaalbaar sloopbedrijf met Nieuwegein als ons werkgebied. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, en met 25 jaar ervaring zijn we al geruime tijd actief in Nieuwegein. Door voortdurende groei en een toenemende naamsbekendheid zijn wij niet langer beperkt tot alleen de regio Noord-Holland, maar bieden wij onze diensten nu door heel Nederland aan. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf dat u graag ondersteunt bij het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Nieuwegein en omliggende gebieden.

Hier zijn onze sterke punten op een rijtje:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Nieuwegein werkt door heel Nederland.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking en biedt haar sloopdiensten door heel Nederland aan, met Nieuwegein als ons specifieke werkgebied. Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte ontvangt u helder inzicht in de kosten van uw project. Hierdoor vermijdt u verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Met meer dan 100 ervaren slopers, allen voorzien van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, staan wij klaar om u van dienst te zijn, van Nieuwegein tot Zeeland en van Zeeland tot Groningen, tegen dezelfde tarieven. Voor sloopwerkzaamheden in Nieuwegein en omgeving geldt: geen klus is te groot, geen stad te ver. Of het nu gaat om Marinehaven, Visbuurt, Havenbuurt, Oud Nieuwegein, Tuindorp-west of -oost, Noorderhaven of Wierbalg, wij leveren hoogwaardig werk tegen gunstige tarieven.

Daarnaast is Sloop Gigant ook actief buiten Nieuwegein, in steden als Alkmaar, Anna Paulowna, Breezand, Callantsoog, Hippolytushoef, Julianadorp, Wieringen en Wieringerwerf.

Vrijblijvende offerte?

Populaire sloopwerkzaamheden in Nieuwegein.

Hieronder vind u de meest populaire sloopwerkzaamheden in Nieuwegein en omstreken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Nieuwegein maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Nieuwegein binnen een dag.

Grond afvoeren

Wanneer u werkzaamheden in uw tuin laat uitvoeren door een hovenier, dan regelt het hoveniersbedrijf ook het afvoeren van overtollig grond en zand voor u. Mocht u zelf aan de slag gaan in uw tuin, dan dient u natuurlijk zelf uw grond af te voeren.

U kunt er voor kiezen om zelf de grond af te voeren door dit naar de milieustraat in uw gemeente te brengen of een container of bigbag te huren. Dit is bij een kleine hoeveelheid grond prima te doen, maar wat nou als u grotere hoeveelheden grond en zand kwijt wilt? Of als uw grond vervuild is? Dan word het al snel lastiger. In dat geval is het zeker het overwegen waard om het werk uit te besteden aan een full-service sloopbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel en vakmannen om de zware klus snel en goed voor u te klaren.

Professioneel-plavuizen-laten-verwijderen-in-Nieuwegein

Een verantwoord sloopbedrijf in Nieuwegein.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten. Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden:
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Nieuwegein.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen. Een sloopbedrijf in Nieuwegein nodig, die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat