Sloopbedrijf Zeist.

Op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar sloopbedrijf in Zeist en omgeving? Ons sloopbedrijf staat voor u klaar om alle sloopwerkzaamheden te verzorgen. Sloopbedrijf Zeist kan u van dienst zijn in heel Zeist en omstreken, maar we bieden ook onze diensten aan in de regio van Utrecht. Denk hierbij aan uiteenlopende sloopprojecten zoals het slopen van woningen, betonvloeren en het verwijderen van schoorstenen. Dit is slechts een greep uit de vele werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt. Als full-service sloopbedrijf zijn wij ook beschikbaar voor betonboringen, het frezen van sleuven en het veilig verwijderen van asbest.

Sloopwerkzaamheden vragen om ervaring, kennis en doorzettingsvermogen. Wij werken uitsluitend met erkende vakmensen die over deze kwaliteiten beschikken en die in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en alle benodigde certificaten. Of het nu gaat om een kleine of grote klus, wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

Voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden hanteren wij de eisen van de Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Als bewijs hiervan zijn wij in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat. Zo waarborgen wij dat zowel eenvoudige als complexe sloopwerkzaamheden efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Onze erkende slopers gaan altijd vakkundig te werk met professionele apparatuur en zorgen ervoor dat het afval op een nette manier wordt afgevoerd. Hierdoor heeft u geen zorgen over uw werkzaamheden en hoeft u ons alleen te vertellen wat er gesloopt moet worden.

Inhoudsopgave

Sloopbedrijf in Zeist, uw professionele partner.

Wij hebben veel ervaring met sloopprojecten in Zeist en omstreken. Zo slopen wij alleen via moderne technieken en beschikken wij over een goed onderhouden en moderne machinepark. Deze machinepark is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Zo zijn wij niet alleen in het bezit van hydraulische kranen maar maken wij ook vaak gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers, en magneten in onze mooie stad Zeist. Sloop Gigant helpt uw sloopproject tot een succes te maken in heel Zeist en omstreken. Van de Visbuurt tot aan Wierbalg, wij zijn uw betaalbare sloopbedrijf in Zeist!

Wij schuwen de kleine en de grote sloopprojecten niet waardoor wij zowel particulieren als bedrijven kunnen helpen. Zo kunnen wij u helpen met het verwijderen van behang, een draagmuur verwijderen of het slopen van een keuken.

Sloopbedrijf-Zeist

Sloop Gigant is het sloopbedrijf in Zeist.

Wij zijn een professioneel en betaalbaar sloopbedrijf met Zeist als ons werkgebied. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, en met 25 jaar ervaring zijn we al geruime tijd actief in Zeist. Door voortdurende groei en een toenemende naamsbekendheid zijn wij niet langer beperkt tot alleen de regio Utrecht, maar bieden wij onze diensten nu door heel Nederland aan. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf dat u graag ondersteunt bij het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Zeist en omliggende plaatsen.

Hier zijn onze sterke punten op een rijtje:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Zeist werkt door heel Nederland.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking. Dit houdt in dat wij u door heel Nederland kunnen voorzien van onze sloopactiviteiten. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, weet u precies wat een project gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. Met meer dan 100 vakbekwame slopers, die allemaal natuurlijk in het bezit zijn van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, kunnen wij u helpen van Zeist tot aan Zeeland en van Zeeland tot aan Groningen en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot, geen stad te ver voor uw sloopbedrijf in Zeist en omstreken.

Sloop Gigant is buiten Alkmaar ook werkzaam in Anna Paulowna, Breezand, Callantsoog, Hippolytushoef, Julianadorp, Wieringen en Wieringerwerf.

Vrijblijvende offerte?

Populaire sloopwerkzaamheden in Zeist.

Hieronder vind u de meest populaire sloopwerkzaamheden in Zeist en omstreken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Zeist maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Zeist binnen een dag.

Grond afvoeren

Wanneer u werkzaamheden in uw tuin laat uitvoeren door een hovenier, dan regelt het hoveniersbedrijf ook het afvoeren van overtollig grond en zand voor u. Mocht u zelf aan de slag gaan in uw tuin, dan dient u natuurlijk zelf uw grond af te voeren.

U kunt er voor kiezen om zelf de grond af te voeren door dit naar de milieustraat in uw gemeente te brengen of een container of bigbag te huren. Dit is bij een kleine hoeveelheid grond prima te doen, maar wat nou als u grotere hoeveelheden grond en zand kwijt wilt? Of als uw grond vervuild is? Dan word het al snel lastiger. In dat geval is het zeker het overwegen waard om het werk uit te besteden aan een full-service sloopbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel en vakmannen om de zware klus snel en goed voor u te klaren.

Professioneel-plavuizen-laten-verwijderen-in-Zeist

Een verantwoord sloopbedrijf in Zeist.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten. Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden:
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Zeist.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen. Een sloopbedrijf in Zeist nodig, die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat