Bel ons

06 4012 5121

Openingstijden

Maa - Vrij: 09:00 - 18:30

Sloopbedrijf Scheveningen.

Sloopbedrijf Scheveningen gaat verder waar andere sloopbedrijven stoppen. Wij zijn een VCA en ISO 9001 gecertificeerd bedrijf en zijn voordeliger dan de concurrent.

Wij kunnen u helpen met beton boren, betonzagen, sleuven frezen, het verwijderen van materialen en objecten, asbestsanering en sloopwerkzaamheden zoals:

Ons sloopbedrijf staat voor betrouwbaar- en klantvriendelijkheid. Wij kunnen u voorzien van onze diensten, door heel Nederland.

Inhoudsopgave

Sloopbedrijf Scheveningen, geen project te groot.

Wij hebben veel ervaring met het slopen in Scheveningen. Zo slopen wij via de allernieuwste technieken en beschikt Sloop Gigant over een goed onderhouden en modern machinepark. Deze machinepark is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Zo hebben wij hydraulische kranen tot onze beschikking maar maken wij ook vaak gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers, en magneten in onze mooie stad. Sloop Gigant helpt uw sloopproject tot een succes te maken in heel regio Den Haag. Van Loosduinen tot aan Scheveningen, wij zijn uw voordelige sloopbedrijf in Scheveningen!

Wij schuwen de kleine en de grote sloopprojecten niet waardoor wij zowel particulieren als bedrijven kunnen helpen. Zo kunnen wij u helpen met het verwijderen van behang, een draagmuur verwijderen of het slopen van een keuken.

sloopbedrijf-scheveningen

Het sloopbedrijf in Scheveningen.

Wij zijn professioneel en betaalbaar. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben jarenlange ervaring (al 25 jaar) en zijn al een hele tijd actief in Scheveningen en omgeving. Door dat wij steeds maar doorgroeien en ons naamsbekendheid alleen maar groter wordt,  zijn wij niet meer alleen werkzaam in de regio Den Haag maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf die u graag helpt met het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Scheveningen.

Hieronder vindt u onze sterke punten opgesomd:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Scheveningen maar ook in uw buurt zijn wij werkzaam.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking. Dit houdt in dat wij u door heel Nederland kunnen voorzien van onze sloopwerkzaamheden. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, weet u precies wat een project gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. Met meer dan 100 vakbekwame slopers, die allemaal natuurlijk in het bezit zijn van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, kunnen wij u helpen van Haarlem tot aan Groningen en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Wij leveren u kwalitatief goed werk tegen en geen klus is te groot, geen stad te ver voor uw sloopbedrijf in Den Haag.

Vrijblijvende offerte?

Asbest verwijderen in Den Haag en omgeving.

Heeft u asbest in uw huis, schuur of bedrijfspand? Wat nu? Soms kan het idee alleen al van asbest in uw huis hebben, al genoeg zijn om het te willen laten verwijderen. Soms kan het ook lastig zijn om te beoordelen of het wel veilig is om het asbest niet te verwijderen. Sloop Concurrent kan u hierin adviseren, wij zijn een SC-540 gecertificeerd bedrijf met alle kennis in huis om asbest op een veilige manier te verwijderen. Sloop Gigant kan u samen met onze gespecialiseerde partners volledig ontzorgen vanaf de asbestinventarisatie tot aan de sloopmelding, van het verwijderen van uw asbestdak tot het plaatsen van een nieuw dak.

betonvloer-slopen-in-scheveningen

Verantwoord slopen in Scheveningen.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten.

Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zekerheden:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Scheveningen.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen.

In Scheveningen een sloopbedrijf die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat