Sloopbedrijf Voorburg.

Sloopbedrijf nodig in Voorburg? Sloop Gigant helpt u met alle soorten sloopwerkzaamheden. Denk hierbij aan boren in beton, het verwijderen van stucwerk, afvoeren van grond maar ook met het verwijderen van asbest.

Voor sloopwerkzaamheden is vaak ervaring en kennis nodig. Wij werken alleen met intern opgeleide slopers, die in het bezit zijn van zowel een VOG-verklaring als alle benodigde certificaten. Geen klus is te klein of groot. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Om sloopwerkzaamheden te mogen verrichten, moet er gesloopt worden volgens de eisen van Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Wij zijn dan ook in het bezit van het BRL SVMS-007 certificaat. Zo zorgen wij ervoor dat zowel makkelijke als complexe sloopwerkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze worden uitgevoerd. Onze slopers gaan altijd vakbekwaam te werk met professionele apparaten en zorgen er voor dat het vuil netjes wordt afgevoerd.

Inhoudsopgave

Het Sloopbedrijf in Voorburg.

Wij hebben veel ervaring met het slopen in Voorburg. Zo slopen wij via de allernieuwste technieken en beschikt Sloop Gigant over een goed onderhouden en modern machinepark. Deze machinepark is aangepast op de sloopprojecten die wij uitvoeren. Zo hebben wij hydraulische kranen tot onze beschikking maar maken wij ook vaak gebruik van hamers, scharen, vergruizers, krakers, en magneten in onze mooie stad. Sloop Gigant helpt uw sloopproject tot een succes te maken in heel Voorburg. Van Loosduinen tot aan Scheveningen, van Voorburg tot aan Wateringen, wij zijn uw voordelige sloopbedrijf in regio Voorburg!

Wij schuwen de kleine en de grote sloopprojecten niet waardoor wij zowel particulieren als bedrijven kunnen helpen. Zo kunnen wij u helpen met het verwijderen van behang, een draagmuur verwijderen of het slopen van een keuken.

sloopbedrijf den haag

Sloopbedrijf Voorburg heeft jarenlange ervaring.

Wij zijn professioneel en betaalbaar. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben jarenlange ervaring (al 25 jaar) en zijn al een hele tijd actief in Voorburg en omgeving. Door dat wij steeds maar doorgroeien en ons naamsbekendheid alleen maar groter wordt,  zijn wij niet meer alleen werkzaam in Voorburg, maar bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Sloop Gigant is een erkend en gecertificeerd sloopbedrijf die u graag helpt met het ontzorgen van uw sloopwerkzaamheden in Voorburg.

Hieronder vindt u onze sterke punten opgesomd:

 • Professioneel
 • Betaalbaar
 • Landelijke dekking
 • Klantgericht
 • Vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere tarieven

Sloopbedrijf Voorburg ook in uw regio.

Sloop Gigant heeft een landelijke dekking. Dit houdt in dat wij u door heel Nederland kunnen voorzien van onze sloopwerkzaamheden. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, weet u precies wat een project gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. Met meer dan 100 vakbekwame slopers, die allemaal natuurlijk in het bezit zijn van een veiligheidspaspoort en de benodigde certificaten, kunnen wij u helpen van Haarlem tot aan Groningen en dit allemaal voor dezelfde tarieven. Geen klus is te groot en geen stad te ver voor uw lokale sloopbedrijf in Voorburg.

Vrijblijvende offerte?

Populaire projecten in uw regio.

Hieronder vind u de meest gekozen projecten in Den Haag. Bekijk onze meest uitgevoerde sloopwerkzaamheden en mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te vragen.

Draagmuur verwijderen

Als u uw woning wilt verbouwen en u de keuken bij de woonkamer wilt betrekken, of wilt u een tussenmuur van de gang naar de woonkamer wegslopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor mag u dan een draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een andere indeling van de ruimte te kunnen maken.

Boren in beton

Bent u bezig met een verbouwing en moet u hiervoor in of door een betonnen plafond of muur boren? Als erkend sloopbedrijf in Voorburg maakt het ons niet uit hoe diep er geboord moet worden en welke diameter u wenst. Of het nu gaat om het creëren van een rookkanaal voor een open haard of dat er gaten geboord moeten worden in de muur om uw verlichting op te hangen wij zijn van alle markten thuis.

Sloop Gigant is gespecialiseerd in het boren in beton maar ook voor sleuven frezen of betonzagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken laten slopen

Mag uw oude keuken ruimte maken voor een nieuwe keuken? Uw oude keuken dient dan wel eerst gesloopt te worden. Ook als u uw nieuwe keuken ergens anders geplaatst wilt hebben is het doorgaans goedkoper als u een sloopbedrijf in de arm neemt om de oude keuken te slopen.

Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw verouderde keuken. Wij vervangen uw keuken in Voorburg binnen een dag.

Asbest verwijderen

Asbest is terug te vinden in een groot aantal gebouwen in Voorburg. De kans is zelfs erg groot dat er asbesthoudende materialen in uw woonhuis of bedrijfspand zijn verwerkt. Asbest werd vaak gebruikt voor 1994. Zo een 70% – 80% van alle gebouwen in Voorburg bevat asbest en van deze 70% – 80% is er 90 % gebruikt gemaakt van wit asbest (Chrysotiel).

Ook is onze bedrijf natuurlijk in het bezit van alle benodigde certificaten om uw asbest te verwijderen. Zo zijn wij in het bezit van een Ascert certificaat en het zogenoemde Normec certificaat.

betonvloer slopen in den haag

Verantwoord slopen in Voorburg.

Slopen is niet zo simpel als het lijkt. Wij beginnen niet zomaar met slopen maar zorgen er voor, dat er eerst goed wordt overlegd. Op basis van deze overleg en een strategische analyse van de situatie ter plaatse, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op. Bij dit plan word er natuurlijk rekening gehouden met uw wensen en eisen. Ook maken we al vooraf een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat onze slopers deze vrijkomende materialen optimaal kunnen laten hergebruiken. Zo wordt het milieu minder belast én bespaart u op de kosten.

Als u voor Sloop Gigant kiest dan kiest u voor de volgende zekerheden:

 • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
 • Deskundig personeel aanwezig
 • Slopen verloopt veilig en milieukundig
 • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
 • Inspectie van sloopobject
 • Inventarisatie van stoffen
 • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Offerte sloopwerk in Voorburg.

U staat op het punt om een start te maken met uw verbouwingsplannen alleen de huidige situatie vraagt om een sloopbedrijf zodat u de huidige constructie kunt laten slopen.

In Voorburg een sloopbedrijf die deze werkzaamheden goed en tegen een gunstig tarief voor u uit wilt voeren? Maak gebruik van ons offerteformulier en noteer zo uitgebreid mogelijk wat de bestaande situatie is.

U stelt ons in de gelegenheid een nauwkeurige offerte op te maken door ons zoveel als mogelijk informatie te geven. Binnen 24 uur heeft u een offerte in huis.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat