Sloopbedrijf Vijfhuizen.

Wilt u sloopwerk in omgeving Vijfhuizen zorgvuldig laten uitvoeren door een ervaren en professioneel sloopbedrijf? Sloop Gigant zorgt ervoor dat het sloopwerk in goed overleg, veilig en snel gebeurd. Op deze pagina leest u alles over onze diensten en hoe u met ons in contact komt.

Inhoudsopgave

Ruim ervaren en professioneel, Sloop Gigant voor uw sloopwerk!

Het is belangrijk dat sloopwerk efficiënt gebeurd om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Sloopwerk houdt meer in dan enkel het (gedeeltelijk) verwijderen van een muur, etage of bedrijfspand: het gaat om het behouden van de veiligheid van de bestaande constructie om het gewenste sloopwerk te kunnen uitvoeren. Sloop Gigant werkt met de meest ervaren en allround opgeleide vakmannen om uw sloopwerk(en) in regio Vijfhuizen zo zorgvuldig en goed mogelijk uit te voeren.

Sloopbedrijf Vijfhuizen

Bij welke soorten sloopwerken kan Sloop Gigant u ontzorgen?

Door onze ruim opgedane ervaring en het aanpakken van ieder project, kunnen we vrijwel ieder soort sloopwerk voor u uitvoeren. Tijdens de sloopwerkzaamheden ontzorgen wij u van A tot Z en zorgen wij dat we bereikbaar zijn voor uw vragen en opmerkingen. Met veel specialismen onder één dak, kunt u bij ons o.a. terecht voor:

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur is over het algemeen een kleine sloopklus, maar dient wel zorgvuldig en vakkundig te gebeuren. Een draagmuur is onderdeel van de constructie van uw woning. Sloop Gigant zorgt ervoor dat er eerst een vervangende dragende constructie wordt opgebouwd, alvorens de draagmuur verwijderd wordt. Zo beperken we de grootste risico’s zo veel als mogelijk en zorgen we ervoor dat uw draagmuur wordt gesloopt met zo min mogelijk nevenschade.

Schoorsteen slopen

Het slopen van een schoorsteen kan een risicovolle klus zijn. In sommige gevallen is de schoorsteen dermate verwerkt in de constructie van de woning, dat er instortingsgevaar aanwezig is bij het verwijderen van de schoorsteen. De deskundige medewerkers van Sloop Gigant zullen vooraf het risico in kaart brengen, de sloopwerkzaamheden hierop inrichten en daarmee het risico zo ver als mogelijk inperken. Wanneer de sloop niet professioneel en zorgvuldig wordt uitgevoerd, kan dit grote gevolgen hebben voor de rest van uw woning. Kies bewust, kies Sloop Gigant!

Keuken slopen

Hebt u een nieuwe woning aangekocht en wilt u de keuken volledig vernieuwen? Of wilt u uw bestaande keuken in uw huidige woning vernieuwen? Dan is het nodig om de oude keuken eerst volledig te (laten) slopen. Sloop Gigant doet dit vakkundig en met een strakke planning, zodat u weet waar u aan toe bent en de sloop met zo min mogelijk nevenschade uitgevoerd wordt. Door de strakke planning die we hanteren bent u ervan verzekert dat uw nieuwe keuken z.s.m. geplaatst kan worden. Zo blijft voor u alleen nog het inruimen van uw nieuwe keuken over; wat een luxe!

(Ook het inbouwen van uw nieuwe keuken kan via ons worden verzorgd, vraag naar de mogelijkheden!

Vloer slopen

Er zijn vele verschillende soorten vloeren. Iedere vloer vergt een andere werkwijze als het aankomt op het slopen. Onze medewerkers zijn opgeleid om per soort vloer de juiste sloopwijze te hanteren. Hiermee zorgen we ervoor dat uw vloer altijd met de juiste tactiek wordt verwijderd en is het in sommige gevallen zelfs mogelijk de vloer schadevrij te verwijderen. Informeer bij ons voor de mogelijkheden voor het slopen van uw vloer(en).

Beton verwijderen

Wanneer beton (deels) moet worden verwijderd is het vaak een lastig karwei. Het is slim om dit uit te laten voeren door een professioneel en ervaren sloopbedrijf, zoals Sloop Gigant. Omdat beton een van de hardste materialen is, is de sloopwijze intensief en het vereist zorgvuldigheid en de juiste materialen. Kies bij betonverwijdering voor zekerheid; kies voor Sloop Gigant.

Betonboringen

Is het voor uw project nodig dat er geboord wordt in beton om bijvoorbeeld verlichting op te hangen, een rookkanaal voor uw openhaard te creëren of bijvoorbeeld voor het aanleggen van extra ventilatieroosters? Als erkend en ervaren sloopbedrijf zorgt Multi Concurrent ervoor dat de betonboring zorgvuldig en netjes wordt uitgevoerd. Ongeacht de grootte of diepte van de betonboring, staan wij graag voor u klaar om deze klus een succes te maken.

Vrijblijvende offerte?

Als u voor Sloop Gigant kiest, dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden.

  • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
  • Deskundig personeel aanwezig
  • Slopen verloopt veilig en milieukundig
  • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
  • Inspectie van sloopobject
  • Inventarisatie van stoffen
  • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Het slopen overlaten aan ervaren professionals.

Het is slim om het sloopwerk van uw project te laten uitvoeren door ervaren specialisten welke in het bezit zijn van geavanceerde apparatuur. Het scheelt u een zware en intensieve klus, maar het verzekert u vooral dat het sloopwerk zo veilig en zorgvuldig mogelijk wordt uitgevoerd. Onze vakmannen staan garant voor een efficiënte sloop, waarbij we het belangrijk vinden ons aan een strakke tijdsplanning te houden en steeds met u te schakelen tijdens de werkzaamheden. Sloop Gigant verzekert u een professionele uitvoering van het sloopwerk voor een zo voordelig mogelijke prijs!

Deskundig

Sloop Gigant werkt alleen samen met ervaren, breed opgeleide vaklieden die weten hoe zij het werk veilig, professioneel en goed uitvoeren. Wij werken met moderne en geavanceerde apparatuur. De combinatie van deze twee zorgt voor een gegarandeerd succes!

Ervaren

Wij werken met ervaren en vakkundige slopers. Veiligheid en professionaliteit staat bij ons voorop, maar ook een transparante en goede klantrelatie staat hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerken verzorgen wij uw sloopproject geheel naar wens en met groot succes.

Moderne apparatuur

Onze slopers werken met moderne en zeer geavanceerde apparatuur op het gebied van slopen. We vinden het belangrijk te investeren in onze apparatuur en steeds nieuwe technieken te blijven leren om het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

Veilig

Sloopwerk kan gepaard gaan met gevaarlijke situaties en is vaak een secuur en intensief werk. Bij Sloop Gigant gaat veiligheid voor alles! We vinden het van groot belang dat onze medewerkers altijd in een veilige omgeving werken, maar ook dat de sloopwerkzaamheden van bijvoorbeeld uw (gedeeltelijke) woning, schoorsteen e.d. zo veilig als mogelijk verlopen.

Sloop Gigant inzetten voor uw sloopwerk of meer informatie?

Hebt u n.a.v. bovenstaande informatie het besluit genomen om Sloop Gigant in te zetten voor uw sloopwerken in Vijfhuizen en omgeving of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! We streven ernaar u binnen drie werkdagen te voorzien van een gratis en vrijblijvende offerte en de start van uw sloop kan al op kort termijn starten. Twijfel niet langer en bel ons op 06-40125121, mail ons via sloopgigant@gmail.com of vul ons contactformulier in op deze website. We nemen snel contact met u op.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat