Sloopbedrijf Oosteinde.

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundig sloopbedrijf in de regio Oosteinde? Sloop Gigant is al jarenlang een bekende speler op de markt als het gaat om grote en kleine sloopwerkzaamheden. Op deze pagina leest u wie wij zijn, wat we voor uw sloopproject kunnen betekenen en waarom u kiest voor Sloop Gigant.

Inhoudsopgave

Professioneel en ervaren: Sloop Gigant in Oosteinde.

Of het nu gaat om een kleine sloopklus of een groot sloopproject in omgeving Oosteinde: Sloop Gigant is van alle markten thuis en weet alle sloopwerken succesvol uit te voeren. Het veilig en goed slopen van uw muren, schoorsteen of bijvoorbeeld een volledige etage vergt de nodige kennis en ervaring. Sloop Gigant heeft de beste slopers in dienst met jarenlange ervaring om ieder sloopproject professioneel en zorgvuldig uit te voeren. Onze kennis en ervaring gecombineerd met onze geavanceerde en moderne apparatuur, maakt geen project onmogelijk en zorgt voor gegarandeerd succes!

Sloopbedrijf Oosteinde

Voor welke sloopwerken is Sloop Gigant inzetbaar?

Hebt u in Oosteinde een project op de planning staan waarbij ook het nodige sloopwerk komt kijken? Sloop Gigant kan veel soorten sloopwerken voor u uitvoeren; denk hierbij aan het slopen van een enkele muur of schoorsteen tot aan het slopen van een volledige verdieping, woning of zelfs een bedrijventerrein. Zoals u ziet is voor ons geen enkel klus te klein of te groot, ieder project (ongeacht het formaat) pakken wij met beiden handen aan!

Hier leest u voor welke diensten u bij ons o.a. terecht kunt in de omgeving Oosteinde:

Beton verwijderen

Wanneer beton (deels) moet worden verwijderd is het vaak een lastig karwei. Het is slim om dit uit te laten voeren door een professioneel en ervaren sloopbedrijf, zoals Sloop Gigant. Omdat beton een van de hardste materialen is, is de sloopwijze intensief en het vereist zorgvuldigheid en de juiste materialen. Kies bij betonverwijdering voor zekerheid; kies voor Sloop Gigant.

Schoorsteen verwijderen

Het verwijderen van een schoorsteen kan een risicovolle klus zijn. In sommige gevallen is de schoorsteen dermate verwerkt in de constructie van de woning, dat er instortingsgevaar aanwezig is bij het verwijderen van de schoorsteen. De deskundige medewerkers van Sloop Gigant zullen vooraf het risico in kaart brengen, de sloopwerkzaamheden hierop inrichten en daarmee het risico zo ver als mogelijk inperken. Wanneer de sloop niet professioneel en zorgvuldig wordt uitgevoerd, kan dit grote gevolgen hebben voor de rest van uw woning. Kies bewust, kies Sloop Gigant!

Draagmuur verwijderen

Het verwijderen van een draagmuur is over het algemeen een kleine sloopklus, maar dient wel zorgvuldig en vakkundig te gebeuren. Een draagmuur is onderdeel van de constructie van uw woning. Sloop Gigant zorgt ervoor dat er eerst een vervangende dragende constructie wordt opgebouwd, alvorens de draagmuur verwijderd wordt. Zo beperken we de grootste risico’s zo goed mogelijk en zorgen we ervoor dat uw draagmuur wordt verwijderd met zo min mogelijk nevenschade.

Betonboringen

Is het voor uw project nodig dat er geboord wordt in beton om bijvoorbeeld verlichting op te hangen, een rookkanaal voor uw openhaard te creëren of bijvoorbeeld voor het aanleggen van extra ventilatieroosters? Als erkend en ervaren sloopbedrijf zorgt Multi Concurrent ervoor dat de betonboring zorgvuldig en netjes wordt uitgevoerd. Ongeacht de grootte of diepte van de betonboring, staan wij graag voor u klaar om deze klus een succes te maken.

Keuken slopen

Hebt u een nieuwe woning aangekocht en wilt u de keuken volledig vernieuwen? Of wilt u uw bestaande keuken in uw huidige woning vernieuwen? Dan is het nodig om de oude keuken eerst volledig te (laten) slopen. Sloop Gigant doet dit vakkundig en met een strakke planning, zodat u weet waar u aan toe bent en de sloop met zo min mogelijk nevenschade uitgevoerd wordt. Door de strakke planning die we hanteren bent u ervan verzekert dat uw nieuwe keuken z.s.m. geplaatst kan worden. Eind goed al goed.

Vloer slopen

Er zijn vele verschillende soorten vloeren. Iedere vloer vergt een andere werkwijze als het aankomt op het slopen. Onze medewerkers zijn opgeleid om per soort vloer de juiste sloopwijze te hanteren. Hiermee zorgen we ervoor dat uw vloer altijd met de juiste tactiek wordt verwijderd en is het in sommige gevallen zelfs mogelijk de vloer schadevrij te verwijderen. Informeer bij ons voor de mogelijkheden voor het slopen van uw vloer(en).

Vrijblijvende offerte?

Als u voor Sloop Gigant kiest, dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden.

  • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
  • Deskundig personeel aanwezig
  • Slopen verloopt veilig en milieukundig
  • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
  • Inspectie van sloopobject
  • Inventarisatie van stoffen
  • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Volwaardig en all-round sloopbedrijf, Sloopbedrijf Oosteinde.

Wilt u de zekerheid dat het sloopwerk van uw project in Oosteinde professioneel en zorgvuldig wordt uitgevoerd? Dan kiest u voor Sloop Gigant. Wij nemen de sloopwerkzaamheden volledig voor u uit handen en voeren uw sloopwerk snel en vakkundig uit. We vinden het belangrijk dat u als klant centraal staat, daarom streven we naar een goede communicatie en voeren we het project uit naar uw wens. Kies voor kwaliteit, kies voor Sloop Gigant!

Deskundig

Sloop Gigant werkt alleen samen met ervaren, breed opgeleide vaklieden die weten hoe zij het werk veilig, professioneel en goed uitvoeren. Wij werken met moderne en geavanceerde apparatuur. De combinatie van deze twee zorgt voor een gegarandeerd succes!

Ervaren

Wij werken met ervaren en vakkundige slopers. Veiligheid en professionaliteit staat bij ons voorop, maar ook een transparante en goede klantrelatie staat hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerken verzorgen wij uw sloopproject geheel naar wens en met groot succes.

Moderne apparatuur

Onze slopers werken met moderne en zeer geavanceerde apparatuur op het gebied van slopen. We vinden het belangrijk te investeren in onze apparatuur en steeds nieuwe technieken te blijven leren om het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

Veilig

Sloopwerk kan gepaard gaan met gevaarlijke situaties en is vaak een secuur en intensief werk. Bij Sloop Gigant gaat veiligheid voor alles! We vinden het van groot belang dat onze medewerkers altijd in een veilige omgeving werken, maar ook dat de sloopwerkzaamheden van bijvoorbeeld uw (gedeeltelijke) woning, schoorsteen e.d. zo veilig als mogelijk verlopen.

Een sloopklus inplannen of offerte ontvangen? Neem contact op!

Als u zoekt naar een bedrijf voor sloopwerk in regio Oosteinde, dan bent u bij Sloop Gigant aan het juiste adres. We zijn inzetbaar voor particulieren en zakelijke klussen in de omgeving Heemstede. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wenst u een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen? Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier middels de knop contact op onze website, via een email aan sloopgigant@gmail.com of telefonisch op 06-40125121.

We streven ernaar om u binnen drie werkdagen te voorzien van een offerte.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat