Sloopbedrijf Jordaan.

Uw sloopproject laten uitvoeren door een professioneel en ruim ervaren sloopbedrijf? Kies voor Sloop Gigant, zo kiest u voor zekerheid en veiligheid. Wij zorgen dat uw sloopproject snel en volledig volgens de (veiligheids)richtlijnen wordt uitgevoerd, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken rondom uw project. Vele handen maken licht werk.

Inhoudsopgave

Sloop Gigant voor uw project in Amsterdam Jordaan.

Het uitvoeren van sloopwerk lijkt soms op het eerste gezicht vrij eenvoudig, maar het tegendeel is waar. Om professioneel en goed sloopwerk uit te voeren is de nodige kennis en ervaring nodig. De medewerkers van Sloop Gigant bezitten deze benodigde ervaring én kennis, tezamen met de juist genoten opleiding om uw sloopwerk vakkundig en zorgvuldig uit te voeren. We houden ons aan een strakke planning tijdens het project, zorgen voor duidelijke communicatie en uw project wordt professioneel uitgevoerd. En dit allemaal voor een zo voordelig mogelijke prijs!

sloopbedrijf-jordaan

Welke klussen voert Sloop Gigant uit in de Jordaan?

Door onze vakkundige werkwijze is Sloop Gigant uitgegroeid tot dé specialist in sloopwerken in de Jordaan. Wat uw wensen ook zijn, de gevraagde sloopwerkzaamheden worden door ons altijd snel, maar bovenal veilig en met zo min mogelijk nevenschade uitgevoerd. Met alles onder één dak kunt u bij ons o.a. terecht voor:

Draagmuur slopen

Het verwijderen van een draagmuur is over het algemeen een kleine sloopklus, maar dient wel zorgvuldig en vakkundig te gebeuren. Een draagmuur is onderdeel van de constructie van uw woning. Sloop Gigant zorgt ervoor dat er eerst een vervangende dragende constructie wordt opgebouwd, alvorens de draagmuur verwijderd wordt. Zo beperken we de grootste risico’s zo goed mogelijk en zorgen we ervoor dat uw draagmuur wordt verwijderd met zo min mogelijk nevenschade.

Schoorsteen slopen

Het verwijderen van een schoorsteen kan een risicovolle klus zijn. In sommige gevallen is de schoorsteen dermate verwerkt in de constructie van de woning, dat er instortingsgevaar aanwezig is bij het verwijderen van de schoorsteen. De deskundige medewerkers van Sloop Gigant zullen vooraf het risico in kaart brengen, de sloopwerkzaamheden hierop inrichten en daarmee het risico zo ver als mogelijk inperken. Wanneer de sloop niet professioneel en zorgvuldig wordt uitgevoerd, kan dit grote gevolgen hebben voor de rest van uw woning. Kies bewust, kies Sloop Gigant!

Keuken slopen

Hebt u een nieuwe woning aangekocht en wilt u de keuken volledig vernieuwen? Of wilt u uw bestaande keuken in uw huidige woning vernieuwen? Dan is het nodig om de oude keuken eerst volledig te (laten) slopen. Sloop Gigant doet dit vakkundig en met een strakke planning, zodat u weet waar u aan toe bent en de sloop met zo min mogelijk nevenschade uitgevoerd wordt. Door de strakke planning die we hanteren bent u ervan verzekert dat uw nieuwe keuken z.s.m. geplaatst kan worden. Eind goed al goed.

Vloer slopen

Er zijn vele verschillende soorten vloeren. Iedere vloer vergt een andere werkwijze als het aankomt op het slopen. Onze medewerkers zijn opgeleid om per soort vloer de juiste sloopwijze te hanteren. Hiermee zorgen we ervoor dat uw vloer altijd met de juiste tactiek wordt verwijderd en is het in sommige gevallen zelfs mogelijk de vloer schadevrij te verwijderen. Informeer bij ons voor de mogelijkheden voor het slopen van uw vloer(en).

Beton verwijderen

Wanneer beton (deels) moet worden verwijderd is het vaak een lastig karwei. Het is slim om dit uit te laten voeren door een professioneel en ervaren sloopbedrijf, zoals Sloop Gigant. Omdat beton een van de hardste materialen is, is de sloopwijze intensief en het vereist zorgvuldigheid en de juiste materialen. Kies bij betonverwijdering voor zekerheid; kies voor Sloop Gigant.

Betonboringen

Is het voor uw project nodig dat er geboord wordt in beton om bijvoorbeeld verlichting op te hangen, een rookkanaal voor uw openhaard te creëren of bijvoorbeeld voor het aanleggen van extra ventilatieroosters? Als erkend en ervaren sloopbedrijf zorgt Multi Concurrent ervoor dat de betonboring zorgvuldig en netjes wordt uitgevoerd. Ongeacht de grootte of diepte van de betonboring, staan wij graag voor u klaar om deze klus een succes te maken.

Vrijblijvende offerte?

Als u voor Sloop Gigant kiest, dan kiest u voor de volgende zeker- en veiligheden.

  • Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn geregeld
  • Deskundig personeel aanwezig
  • Slopen verloopt veilig en milieukundig
  • Zorgvuldige voorbereidingen en uitvoeringen dankzij professioneel opgesteld sloopplan
  • Inspectie van sloopobject
  • Inventarisatie van stoffen
  • Afvoer van vrijkomend puin naar bevoegde verwerkers

Waarom u kiest voor Sloop Gigant als het om sloopwerk gaat.

Wanneer u een project in Amsterdam Jordaan e.o. professioneel, zorgvuldig en vakkundig wilt laten uitvoeren, dan kiest u voor Sloop Gigant. Wij verzorgen uw project van A tot Z, we streven naar een zo transparant mogelijke communicatie en u weet vanaf de offerte tot het einde van het project waar u aan toe bent. Zijn er onverwacht extra werkzaamheden nodig? Dan overleggen we met u. Zit u vast aan een strakke tijdsplanning i.v.m. andere sloop- of bouwwerkzaamheden? Wij zorgen ervoor dat alles goed en tijdig verloopt.

Deskundig

Sloop Gigant werkt alleen samen met ervaren, breed opgeleide vaklieden die weten hoe zij het werk veilig, professioneel en goed uitvoeren. Wij werken met moderne en geavanceerde apparatuur. De combinatie van deze twee zorgt voor een gegarandeerd succes!

Ervaren

Wij werken met ervaren en vakkundige slopers. Veiligheid en professionaliteit staat bij ons voorop, maar ook een transparante en goede klantrelatie staat hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerken verzorgen wij uw sloopproject geheel naar wens en met groot succes.

Moderne apparatuur

Onze slopers werken met moderne en zeer geavanceerde apparatuur op het gebied van slopen. We vinden het belangrijk te investeren in onze apparatuur en steeds nieuwe technieken te blijven leren om het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

Veilig

Sloopwerk kan gepaard gaan met gevaarlijke situaties en is vaak een secuur en intensief werk. Bij Sloop Gigant gaat veiligheid voor alles! We vinden het van groot belang dat onze medewerkers altijd in een veilige omgeving werken, maar ook dat de sloopwerkzaamheden van bijvoorbeeld uw (gedeeltelijke) woning, schoorsteen e.d. zo veilig als mogelijk verlopen.

Snel van start met slopen in de Jordaan? Makkelijk contact.

Hebt u n.a.v. bovenstaande informatie het besluit genomen om Sloop Gigant in te zetten voor uw sloopwerken in de Jordaan of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! We streven ernaar u binnen drie werkdagen te voorzien van een gratis en vrijblijvende offerte en de start van uw sloop kan al op kort termijn starten. Twijfel niet langer en bel ons op 06-40125121, mail ons via sloopgigant@gmail.com of vul ons contactformulier in op deze website. We nemen snel contact met u op.

Waarom Sloop Gigant?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat